Hopp til hovedinnhold

Trailer: Jason Bournes nye fjes

BABY, I WAS BOURNE THIS WAY (UNIVERSAL PICTURES)

Den fjerde filmen i den ekstremt populære Bourne-serien dropper til sommeren, og selv om den ferske traileren for The Bourne Legacy ser riktig så stilig ut, er det nok mange som kommer til å savne Matt Damon i rollen som den hunkete eks-CIA-agenten Jason Bourne.

Men øyesnop blir det lell: Denne gangen dukker nemlig kjekkasen Jeremy Renner (The Hurt Locker, The Town, The Avengers) opp i hovedrollen som Aaron Cross/Kenneth Gidson, en Operation Outcome-agent som er pokka nødt til å løpe som [email protected]*n for å unnslippe CIA-agent Byer (Edward Norton) som ønsker ham drept. Og 41-åringen har en hel film på seg til å svømme i baris og skyte med pistol i tettsittende, fuktige v-necks, så det vil neppe skorte på klamme kinoseter der ute når filmen har premiere i august.

Se den ferske traileren for en av sensommerens store filmsnakkiser:

(Og, hei: Matt Damon utelukker ei at han på et senere tidspunkt vil bli re-Bourne som Jason, så framst regissør Paul Greengrass dukker opp igjen og byr på en ny runde regimagi ala The Bourne Supremacy og The Bourne Ultimatum. Yay! The Bourne Legacy er regissert av Tony Gilroy, som bidro som medskribent på manusfronten på de forhenværende tre filmene.)
Se også: Matt Damon ser rødt i den grønne sonen (alias forrige runde med Jason Bourne)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer