Trailer: Halle Berrys som rasistisk stripper

1. des 2010 kl. 00:00
(FOX)
Selv om Halle Berry har holdt seg i media via paparazzibilder og historier om kjæreste, fødsel, samlivsbrudd og ny kjæreste, har det vært lite snakk om det hun egentlig driver med.
Ikke så rart ettersom det snart er fire år siden hennes seneste filmer (Perfect Stranger og Things We Lost In The Fire).
Men til våren avslutter skuespilleren sin lange pause med Frankie & Alice, hvor hun får bryne seg på en vrien karakter: En sinnsforvirret, sort stripper med en splittet personlighet som gjør henne rasistisk. Noe som kanskje er ekstra artig for Halle, som har sort pappa og hvit mamma.
– Å være sort med mentaliteten til en hvit rasist interesserte meg. Jeg tenkte «wow, jeg vil forstå hvordan noe slikt kan skje», og som en artist føles en slik rolle som den ultimate utfordringen, sier Halle i videointervjuet nedenfor den nye traileren til Frankie & Alice.
Heldigvis ser denne ut til å bli litt bedre enn den mentalt forstyrrende semifloppen Gothika:


Den ekstra flotte 44-åringen forteller at hun så på timesvis med videoopptak av personer med personlighetsforstyrrelser, og at regissøren – britiske Geoffrey Sax – ville at hun skulle være så genuin som mulig og «keep it really, really, really real».

Filmen, som finner sted i Los Angeles på 70-tallet, har Halle produsert selv, med svenske Stellan Skarsgård (faren til hunken Alexander) som doktoren som forsøker å hjelpe Halles rollefigur. Se også opp for Chandra Wilson alias Dr. Miranda Bailey i Grey’s Anatomy og den kanadiske modellen Kira Clavell.