Hopp til hovedinnhold
Selena Gomez (Instagram/selenagomez)
Selena Gomez (Instagram/selenagomez)

Selena Gomez med Paul Rudd i Only Murders in the Building sesong 3

Paul Rudd teamer opp med Selena i Only Murders in the Building sesong 3.

OPPDATERT 26. juli: I traileren for Disney+ og Hulu sin suksesserie Only Murders in the Building sesong 3 ser vi Mabel (Selena Gomez), Charles (Steve Martin) Charles og Oliver (Martin Short) etterforske et mord i kulissene på Olivers Broadway-show. Offeret er hovedrolleinnehaveren Ben Glenroy (Paul Rudd). – Den eneste måten du vil kunne ha et show er å finne morderen, sier Mabel til Oliver. En av personene de vil forhøre er Loretta Durkin (Meryl Streep).

Nedenfor ser du traileren til Only Murders in the Building sesong 3.

 

Les forrige sak nedenfor.


Paul Rudd spiller Ben Glenroy; en kjent skuespiller som dør mens han opptrer på scenen. Det blir trolig flashbacks fra livet hans og veien frem til bortgangen. Premieredatoen til Hulu/Disney+-serien annonseres snart. I kveld er Paul trending på Twitter på grunn av OMITB-nyheten. Han har også vært trending fordi… Han han holder seg så godt 💫Veteranen er MCU-aktuell igjen som Scott Lang alias Ant-Man via Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Paul Rudd Ben Glenroy Only Murders in the Building season 4

Paul Rudd på Oscar-utdelingen i 2019 (Jeff Kracitz/FilmMagic)

I tillegg til Wondermind (les nedenfor) fortsetter Selena Gomez altså mysterie-komedie-suksessen Only Murders in the Building, hvor hun er hovedrolleinnehaver og co-produsent. Utenom Sel, Steve Martin, Martin Short, er Selenas bestie Cara Delevingne med som karakteren Alice Banks. Serien får 17 Emmy Awards-nominasjoner!

Disney og Hulu annonserer at Only Murders in the Building sesong 3 får grønt lys kun to uker etter at sesong 2 startet.

Only Murders in the Building sesong 3 med Selena Gomez skjer (Hulu/Disney+)

Only Murders in the Building sesong 3 med Selena Gomez skjer (Hulu/Disney+)

– Only Murders in the Building er vår sanne kronjuvel, sier Hulu Originals-sjef Craig Erwich. – Dens appell på tvers av generasjoner, skjæringspunktet mellom humor og hjerte, og dens virkelig originale tilnærming er et kjennetegn på og vitnesbyrd om Dan, John, Steve, Marty og Selenas arbeid. Vi er takknemlige for å kunne fortsette.

Selena Gomez har (angivelig) ikke vært på internettet på 4,5 år

Selena Gomez er offline – og elsker det.

Sangeren, skuespilleren, TV/film-produsenten og skjønnhetsentrepenøren er også en sosiale medier-stjerne med 309 millioner Instagram-følgere og 38 millioner TikTok-følgere.

Men Selena Gomez styrer ikke kontoene sine selv? Hun er – angivelig – aldri på plattformene.

Selv om hun poster mye, har superstjernen (født i 92) selv holdt seg helt offline. Noe som har gjort at hun føler seg mye bedre.

– Jeg har ikke vært på internettet på fire og et halv år, sier Sel til Good Morning America.

– Det har forandret livet mitt fullstendig, legger hun til.

– Jeg er gladere… Og mer tilstede. Jeg får bedre forbindelse med folk. Det får meg til å føle meg normal.

I 2020 fikk Selena diagnosen bipolar lidelse; den psykiske lidelsen som gjør at humøret og aktivitetsnivået svinger mer enn normalt. Diagnosen ble en stor stor lettelse.

– Det var frigjørende å få den informasjonen, forteller hun.

– Det gjorde meg virkelig glad, fordi jeg startet å få et forhold til meg selv… Og jeg tror det er den beste delen. Jeg har aldri vært mer glad. Moren min vet.

Sosiale medier vs. Selena: – Jeg følte meg ikke pen nok

Selena Gomez gjør ikke intervjuer uten å lansere noe, og hun og moren Mandy Teefey stiller med den 26 år gamle forretningskvinnen Daniella Pierson, som er på Forbes’ topp 30 under 30-liste. (Daniella har blant annet omsatt for 350 millioner kroner via sitt digitale nyhetsbrev for unge kvinner.)

Sammen med sistnevnte starter de plattformen Wondermind, som skal tilby gratis innhold om mental helse. Målet er – blant annet – å normalisere prat om psykiske lidelser.

– Strevet med mental helse ser ut til å være overalt…, sier ABC-reporteren.

– Det ER overalt, svarer Daniella.

– Alle, spesielt på grunn av pandemien, erfarer sinnsbevegelser og følelser og en tomhet som de ikke er vant til å navigere og bære på, legger Mandy til.

Moren er nesten på gråten når hun gir råd til foreldre som har barn som sliter med sin mentale helse.

Se intervjuet med Selena Gomez nedenfor.

Se også: Olivia Rodrigo sparker manageren sin – ansetter manageren til Selena Gomez

Selena Gomez ble Grammy-nominert for sin EP Revelación (med syv låter). Men vant ikke: Her er årets Grammy-vinnere

Hun filmet nylig filmen In the Shadow of the Mountain, hvor hun også er produsent. Hennes neste filmer er Dollhouse og Spiral. Sistnevnte er en thriller om en populær influencer som blir avhengig av sosiale medier. Selena lager den sammen med Drake (co-produsent av Euphoria og Top Boy).

selena gomez offline internet tiktok instagram

Selena Gomez på American Music Awards på Microsoft Theater i Los Angeles, California i november 2016 (Frazer Harrison/AMA/Getty/dcp)

TV-serien Only Murders in the Building, hvor Sel er hovedrolleinnehaver og co-produsent, har premiere på sesong 2 i juni. Cara Delevingne er med i den nye sesongen som karakteren Alice.

Se også: Alisha Bø fra Oslo i Netflix-serien til Selena Gomez

Les mer