Hopp til hovedinnhold
MEN FILMEN SOM KOMMER MED ALBUMET ER IKKE SCI-FI (INTERSCOPE/UNIVERSAL)

Trailer for 50 Cents regidebut

Når du ser en filmplakat hvor «starring, directed, produced by» er fulgt av ett og samme navn, betyr det som oftest at det er snakk om noe skikkelig møkk. Eller en lekker, artsy liten sak. 50 Cents nye film er kanskje midt i mellom.
Det er uansett en fin bonus å få med når man kjøper hans neste album, Before I Self Destruct, som – etter planen – kommer i salg 23. november. (Et år forsinket, og samme dag som hans Interscope-kollega Lady Gaga. Hvem vinner?)

Filmen handler om ung gutt som bor i stusselige New York-kår med sin mor, og som ender opp med å jobbe i en kolonial da hans planer om å bli en basketstjerne går i vasken. Da mammaen dør, må han ty til våpen for å skaffe penger til sin lillebror.

Her er den nye traileren:
Utenom Curtis, medvirker også muskelbunten Treach fra Naugty By Nature, ekstra yppige Angel alias Lola Luv og Clifton Powell fra Menace II Society og Dead Presidents.

Her er en scene vi har vist før. Forhåpentligvis stemmer ikke bakgrunnsmusikken:


50 Cents debutalbum satte SoundScan-rekord i USA da det i 2003 solgte 872 000 i løpet av de første fire salgsdagene, kun i USA. 691 000 amerikanere kjøpte hans forrige, Curtis, i løpet av den første uken.

I Norge debuterte Curtis på 4. plass på VG-listen, men falt ut etter kun tre uker blant annet grunnet lav oppsving rundt albumets singler. Get Rich gikk inn på 5. plass og lå på den norske salgslisten i 35 uker.

I forrige uke intervjuet vi en smørblid 50, så dagdrømte om Kelly Rowland

«Crime Wave», produsert av Team Demo fra Virginia, er «b-siden» til Before I Self Destruct-singelen «Baby By Me»:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer