Hopp til hovedinnhold
SNUSKHUMMER ELLER BARE METAFORKÅT? (ISLAND/UNIVERSAL)

Tove Lo onanerer i sin nye veldig NSFW-ete video

SNUSKHUMMER ELLER BARE METAFORKÅT? (ISLAND/UNIVERSAL)


De seks første låtene på
Lady Wood; det nye albumet til Tove Lo er med i kortfilmen Fairy Dust, inkludert singlene «Influence» med gjesteivrige Wiz Khalifa, «True Disaster» og «Cool Girl».Begynnelsen med en ekstra lattermild/ulykkelig Tove, er et av høydepunktene.
 
Spoiler som spolerer lite: På slutten ligger 29-åringen fra Stockholm i sengen med én ivrig hånd på
puppen og én flittig lanke i underbuksen. Som ikke skjuler mye. Tove, som viste frem filmen for første gang på Egyptian Theatre i Los Angeles på fredag samtidig med bursdagen sin (Max Martin var i huset), skriver at hun er veldig begeistret.– Her er den. Min kortfilm om den evige flukten og kickene og smerten som det fører til. Jeg har alltid drømt om å gjøre noe som dette, og at jeg får muligheten til å dele dette med dere føles uvirkelig. Takk, min kjære, sier Stockholms-jenta.
 
Platen er produsert av The Struts, Ilya Salmanzadeh, Oscar Görres og Oscar Holter, mens svenske Tim Erem har regissert Fairy Dust
 
26-åringens CV har med «Lean On» med Major Lazer og MØ alias YouTubes 8. mest sette musikkvideo, samt «Work» med Rihanna og Drake (versjonen med rosa lys og Ri gjennomsiktig topp).Se den frisinnede filmen til Tove Lo som ender med klimaks:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer