Hopp til hovedinnhold
W FOR #WIN (DPF)

Tørst Svinesund-swag

W FOR #WIN (DPF)

Det er nesten ikke lenger lov å si «smooth», men når det kommer til norsk California-kjøremusikk er det få som er like smooth som Oral Bee og Big Ice. I dag slapp den tørste dynamittduoen videoen til «Brus «Westcoast Remix»

Nesodden-rapringreven forteller 730 om det eksotiske prosjektet:

– Internett kommer til å bli tatt på senga som en beeyatch av denne videoen. Noen tror at låta er en metafor for kola, men metaforer er for backpackers! Champagne og Ciroc får stadig shout-outs i raplåter, men oss playaz i mellom så smaker jo brus bedre. Vi hoppet i Ferrari’en, dro til høyt elskede MaxiMat på Svinesund og kjøpte stacks on top of stacks med Dr. Pepper, Mountain Dew og Cherry Coke. Vi lokket Paradise Hotel-breezy’n Maria Solbakken med et par bokser og hun leverte en energisk opptreden for Norges største playaz. Videoens «money-shot» viser Big Ice i storform med både talkbox og Maria på fanget. Vi har også med noen lynkjappe gjesteopptredener fra L.A.-rapperen Vince Pryme, kjent fra TLCs reality-show Johanna: Prosjekt baby, og den stadig like unge Young L.

– Et par av scenene ble skutt på Santa Monica i sommer. En fotograf fulgte meg mens jeg gikk på en brus-binge i L.A., som minnet om booze-binge’n til Nicky Cage i Leaving Las Vegas. To litere med Cherry 7 Up gikk lett ned som en groupie. Luckily, I survived to tell my story!

– Vårt nye album, Norges største playaz, er nå ute via iTunes. OnklP er med på låtene «Tosser dubs i søvne» og «Oppi her» (sammen undergrunnens fineste – Klish) og Leo Ajkic bidrar med ekte pimp-talk på «Hjula på Ferrari’en» og «N.S.P.». Vi trykte opp 100 ekslusive hard copies av albumet, som inkluderer et bonusspor. Big Ice har et par copies igjen – send bestilling til: [email protected] (Du vet han er O.G. når han fortsatt bruker Hotmail!)

Videoen er regissert av Henrik Faltin & Simen Faye-Schjøll. Se kåtskalken Big Ice stjele showet på slutten via munnen sin:


Se også: Ikke kødd med Andreas

Nyeste saker fra 730.no

Les mer