Hopp til hovedinnhold
Torine <3 (Alvin Santos)

Torine vokste opp blant rus og religion: – Det tok kjempelang tid før jeg kunne ha sex uten dårlig samvittighet

Oppveksten til Torine Michelle Jensen Bjåland alias Torine var langt fra gjennomsnittlig.

Nå åpner stjerneskuddet opp om bakgrunnen sin. 

OPPDATERT: Hør «see u in hell» her: 

Supertalentet fra Arendal har de siste par årene blitt streamet mer enn 200 millioner ganger via bangers som «Cliché», «Bored», «All My Problems (123456)», «All My Friends» (med CLMD og Broiler) og «Hello World» (med Alan Walker).

Hun er også den ikoniske stemmen på «PLAY» med K-391, Tungevaag, Mangoo og Alan Walker, som hun har reist verden rundt med på turné. 

Nå skal vi bli bedre kjent med den suverene 22-åringen via EP-en UNHOLY ✝️

Hvordan kan noen si at det finnes en Gud, når jeg ikke kan si høyt at jeg er forelsket i en jente?

Se personlig og solid teaser for EP-en UNHOLY

   

    

Men først: «see u in hell» 🖤

Endelig ny musikk fra Torine! 

730.no-favoritten er nå klar med «see u in hell», et anthem for alle med en toxic ekskjæreste. Eller bare andre mennesker de vil vise finger’n til.

– Jeg tror alle kan kjenne seg igjen i å hate noen litte grann, i mitt tilfelle en eks, forteller 22-åringen til 730.no. 

– Ble bedt om å dra til helvete, da svarte jeg «guess I’m gonna see u in hell». Jeg håper at alle som sitter på disse tankene heller kan synge denne låten for full hals, oppfordrer hun. 

Selv har Torine vansker med å tipse andre om røde flagg de bør se etter når det gjelder dating 🚩🚩🚩

– Idk tror noen må lære meg, rød er tydeligvis favorittfargen min 😭

«see u in hell» er første smakebit fra hennes personlige debut-EP UNHOLY.

Singelen er produsert av den norske hitmakeren Joakim Haukaas alias Joki. 

Torine er forresten helt rå live – sniklytt til «see u in hell» via Instagram nedenfor 🔥🔥🔥

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av Torine (@torineofficial)

Samtidig åpner Torine opp om den uvanlige bakgrunnen sin. 

– Vennene mine sier at noen burde lage en film om livet mitt, forteller Torine. 

– Fordi jeg har vokst opp i et miljø preget av rus og religion – to verdener som egentlig ikke hører sammen. Og her sitter jeg.

– Jeg ber fortsatt hver dag, men jeg har sikkert blitt alt det de rundt meg håpet at jeg ikke skulle bli, forteller hun ærlig.

Torine (Instagram/torineofficial)

Torine (Instagram/torineofficial)

Torine forteller at arbeidet med UNHOLY har vært som terapi for henne.    

– Da jeg begynte å skrive låtene for to år siden hadde jeg helt ærlig bare behov for å sette ord på ting jeg har opplevd. Det er mine billige psykolog-timer, haha.

– Jeg har vokst opp i et strengt kristen miljø og i tillegg har dessverre mange i familien min, blant annet foreldrene mine, vært narkomane, fortsetter hun. 

Etter hvert brøt hun med både miljøet og byen hun vokste opp i. 

– Jeg har alltid følt at jeg måtte velge en side og følt at jeg har stått med en fot i hver leir. Jeg klarte ikke å finne meg til rette noen av stedene og endte opp med å bryte helt og flytte fra hjembyen.

– UNHOLY ble til i en tid jeg hadde et stort behov for å finne ut hvem jeg var. Det var også da jeg ble «unholy», altså i manges øyne da jeg brøt med det kristne miljøet, droppet ut av skolen og flyttet til Oslo.

– Jeg tror det vanskeligste for meg var at begge normalene mine var unormale. Det tok lang tid før jeg skjønte at voksne som drakk alkohol ikke var alkoholikere og at man ikke kom til helvete for å ha sex, forteller Torine. 

Torine See u in hell UNHOLY Alvin Santos

Queen Torine (Alvin Santos)

Oppveksten har gitt henne et noe ambivalent forhold til både rus og religion. 

– Det er vanskelig for meg å definere hva jeg synes om rus fordi aspektet rus er så stort. Jeg har helt ulikt syn på heroin og hasj for eksempel, og hater egentlig å prate om «rus» som en fellesbetegnelse, forklarer hun.

– Jeg har derimot sett og kjent på selv hvor stor skade harde stoffer kan gjøre på familier, men vet også at det en stor forskjell på bruk og misbruk.

– Religion har alltid interessert meg, jeg fikk 6-er i alle religionene unntatt kristendommen, ironisk nok. Jeg tror derimot ikke på religion. Jeg tror på kjærlighet. Men jeg er bare 22 år, så hva faen vet jeg, fortsetter hun. 

– I min krets var det ofte snakk om å være et godt forbilde. Jeg sang ofte i lovsangen som fulgte med et visst ansvar om å være et godt forbilde.

– Jeg fikk beskjed om å dekke meg til, ikke ha sex, ikke massere jenter og utrolig masse rart. For meg var har religion vært begrensede. Det tok kjempelang tid før jeg kunne ha sex uten dårlig samvittighet.

Torine er laget av stjernemateriale (Instagram/torineofficial)

UNHOLY er Torine inspirert av 2000-tallets deilige pop/punk med breiale gitarer og hardtslående trommer.

Torine forelsket seg i sjangeren på trass. 

– Da jeg var liten fikk jeg ikke lov å se på Disney Channel! Så da Demi Lovato kom med et pop/rock-album rundt Camp Rock-tiden – som jeg heller ikke fikk lov å høre på 🥲 – EEEEELSKET jeg det, forteller hun. 

– Jeg identifiserte også masse med Avril Lavine da vi deler ganske lik oppvekst. Jeg syntes hun var SÅ kul som bannet og sang om gutter 😎

Nå er Torine klar for å dele mer av seg selv via EP-en UNHOLY.

 

❤️‍🔥 Første smakebit kommer via singelen «see u in hell» fredag 2. september! ❤️‍🔥

 

Les mer

Nyeste saker fra 730.no