Toppløs Tshawe, grønn Mira Craig

9. sep 2009 kl. 00:00
MIRA CRAIG, TOMMY TEE, GIRSON, LARS, TSHAWE FRA MADCON, OPAQUE (NICOLAI LYNNE ANTONSEN)

Når Tshawe er tilstede, stjeler han ofte showet, og selv om det er mange i videoen til Tommy Tees nye singel, er Madcon-halvdelens karismatiske vesen veldig synlig.

Likevel gjør hans partner Yosef og Oslos undergrunnsfavoritt Alee også god figurerer, mens sjefen sjøl er omringet av en haug av andre artister.

Tommy forteller 730.no at han er enig i at hans gamle (dissende) kompis er unik i den Synopsis-regisserte videoen til «Keep Talking», som har premiere nedenfor, og hip-hop-guruen skal inkludere ham igjen.

– Tshawe er en kar jeg har kjent i åresvis som besitter enorme kvaliteter. Han er alltid en fryd å jobbe med i studio, og noe av det som tiltaler og gleder meg mest ved med Tshawe er at han tør å utfordre hip-hop-formatet og tenke utenfor boksen, noe mange bør lære av.

– Mannen er et funn foran så vel som bak kamera, noe vi sammen har lyst til å bygge videre på. Tshawe skal nemlig co-regissere videoen til neste singel «About That Girl» hvor han også står for refrenget.

Men det er altså «Keep Talking» som gjelder nå, og Tee sier han er ekstremt fornøyd med videoen («klipper Sergio Ramirez og regissør Kristian Berg har gjort en fantastisk jobb!»), samtidig som han synes det er gøy at en slik låt tilsynelatende funker så bra for et bredt publikum. Den har høy radiorotasjon, og ligger i skrivende stund i topp 20 på iTunes.

Singelen kan lastes ned her. Albumet Studio Time kommer i salg i neste måned.

Noen av de som også dukker opp i videoen er blant andre The Loudmouf Choir med Opaque i spissen, Mira Craig (med grønn sveis), Son of Light, Lars Vaular, Gest, Warlocks, Diaz, Jesse Jones, DJ Herkules (på motorsykkel) og edderkoppen Frank «Murdah» Bakke fra Bonnier, mannen som signerte Madcon, Paperboys, Karpe Diem og flere.

Premieren på Tommy Tees «Keep Talking»:


Se også: Tommy Tees forrige video er skutt på vestkysten

Bonus: Tidlig på onsdag var Tommy og Tshawe gjester på Morgenshowet på NRJ hos skaprapperen Ida Fladen og Andreas Velle: