Hopp til hovedinnhold
THE SUN LIKER TRIANAS INNSATS I MADCON-VIDEOEN (FAKSIMILE)

Triana Iglesias er toppløs for Madcon – gir oppsving i England

Triana Iglesias i baris med Madcon liker U.K.

I Norge har «Liar» allerede gått sin seiersgang for Madcon.

Men i England er dette den nye oppfølgeren til landeplagen «Beggin’». Tshawe og Yosef ser ut til å få en ny britisk hit, ettersom «Liar» er listet på de fleste viktige musikkstasjoner.

Blant annet BBCs meget innflytelsesrike Radio 1, som la den til denne uken.

Det skader heller ikke med oppsving fra Englands populære og notoriske tabloidavis The Sun, som har fått skjermbilder fra den usensurerte versjonen av musikkvideoen.

Her er Triana Iglesias toppløs sammen med sine venninner, og forsøker å kaste spionerende Madcon ut av garderoben.

The Suns’ nettjournalist skriver «ooh-la-la Madcon» og mener bildene skildrer alle skolegutters fantasier og gir vann i munnen. Men hun minner om at dette ikke dreier seg om en B-film eller pornofilm.

– Ja, det en x-rated-versjon med flashing, og én mer anstendig, tildekket video, sa Triana til 730 vi snakket med henne om videoen. – I den usensurerte er jeg toppløs og ganske naken, sammen med to av mine bestevenninner, og det var utrolig funny å spille inn de dusjscenene. Det hele ble litt absurd. Triana konkluderte med at hun er glad i rapduoen.

– Yosef og Tshawe skulle komme inn og dra av oss håndklær, og det blir så fjernt når noen du kjenner skal gjøre det. Men vi fikk lov til å kaste ting på dem i garderobescenen, da… BH-er og joggesko, hårebørster og drikkeflasker, haha. Det er så gøy å jobbe med de to guttene!

Mer Triana her!

Den usensurerte videoen kan man se nedenfor bildene.

 

«Liar» kommer i salg i England 23. februar, og endel av The Suns lesere vil nok kjøpe den. «Beggin» var iallefall i topp 10 på den britiske salgslisten i 8 uker.
Triana Iglesias topless Madcon video The Sund

Triana Iglesias x Madcon (Bonnier)

Se forsidesakene til 730.no her og se den usensurerte videoen nedenfor

(med sassy cameo fra Yolanda Selini i starten)

Les mer