Hopp til hovedinnhold

Toppfolk til Kastellnatt på Slottfjell

NORSKE BOSKA I AKSJON (RED BULL MUSIC ACADEMY)

Kastellnatt under Slottsfjell ser ut til å bli nok en smashing affære. Nå bekrefter Tønsberg-festivalen at de har booket en av Jay Z’ favorittprodusenter og -DJ’er Just Blaze, Kanye West-signering Evian Christ og norske Boska.

Utenom å lage musikk for Jay og hans lag så har Just Blaze også produsert for alt fra Snoop Dogg, Eminem, Rihanna, Jay-Z og Kendrick Lamar, samtidig som han lenge har bevist at han er en usnau, allsidig DJ, i år blant annet på SXSW i Austin og Winter Music Conference i Miami.

Britiske Evian Christ har turnert land og strand som klubb-DJ og slått seg opp som produsent, med blant annet «I’m In It» sammen med Kanye fra hans Yeezus på CV’en. 25-åringen, som egentlig heter Joshua Leary, har publishing-avtale med Kanyes DONDA og Roc Nation, og kom gjennom nåløyet på fjorårets Red Bull Music Academy i New York. RBMA er med å arrangere Kastellnatt sammen med Slottsfjell.

Jon-Eirik Boska er ifølge festivalen blant bevisene på at det stadig strømmer mye sunt og friskt blod i årene på den norske elektroniske scenen. Nordmannen, som har rocket Kastellnatt før, har allerde blitt rost av BBC Radio 1s DJ Julio Bashmore. I forrige måned slapp han mixtapen Løveår, mens hans neste EP er på vei.
 

Les mer