Hopp til hovedinnhold

Topp 9 norske sanger som kom i helgen

Det beste med helgen, bortsett fra at det er helg, er masse ny musikk! 

Vi har plukket ut 10 av våre favorittlåter fra listen over sangene som kom ut i dag.

Her finnes noe for enhver smak!

Selmer «All I Want»

Selmer beveger seg i et lo-fi-landskap og lager sjarmerende indie pop/rock med sommerlige gitarer og tangenter hentet fra 70-tallet.

Bandet slapp sin første dobbeltsingel «Surfin with U» i juli 2017.

Selmer spiller tight, og kan alltid love en god vibe, også i deres nyeste låt «All I Want».

Andreyun «Paris»

De fleste norske rappere går for norsk, men Oslo-gutten Andreyun har engelske tekster. Her svinger han dog innom Frankrike. Du husker kanskje eller kanskje ikke hans sang om såkalte Oslo-bitches.

Ina Wroldsen «Forgive or Forget (R3HABs Remix)»

Vel, låta er jo allerede godt kjent blant de fleste, men R3HAB har piffet den opp for å gjøre den enda mer klar for helgens festligheter.

Tungevaag & Raaban, Victor Crone «Take Me Away»

Dynamittduoen fra Sogn og Fjordane og Västra Götaland er tilbake med potensiell smash. Denne gangen har de med seg den svenske sangeren Victor Crone.

Fole «Hun»

Tredje slipp fra Benjamin Lauritsen alias Fole. Den ferske musikeren har tidliger samarbeidet med Leander på låten «Skitne Sofie».

Nye Tider «Trofé»

Norges nye supertrio, Nye Tider, bestående av tre karer; Aya (broren til hitmaker Elly Ekko), Manka (broren til hovedskuespilleren årets nyskapning under prisutdelingen Gullruten) og Sousa (MMA-fighter), er ute med en ny rykende singel med tittelen «Trofè». Sangen er en sommerslager uten like, med et løftende og catchy refreng og vers med varme vibber herfra til dypt sør i Afrika. Nye Tider har virkelig tatt det til nye høyder, og det høres ut som de har funnet sin sound.

Meso, Kappa Laks «Hør på sangen da»

Denne sangen trenger ingen techno-drop, ifølge dem selv. En sånn sang man setter på når man er på helgetoppen. Den russelåt-inspirerte sangen kan ha sing a long-potensiale på dansegulvet.

Ego «OppnedXsideleng$»

Kristian «Ego» Kristiansen (fra Folkefiender) kjører solo. Han tar med seg hard musikk og røffe-ish tekster videre fra hip-hop-duoen.

Remo Munkeboe «Sommer, sol og fri»

Frem med Hawaii-skjorta, på med shadesa og sleng en iskald drink i hånden. Fyr opp denne låta på full guffe, og du har alt du får ikke mer sommerstemning.

Sandra Lyng og Kim Wigård «Can You Feel The Love Tonight»

Vi får aldri nok av disse løvene <3 Derfor digger vi at to norske artister har gått sammen og laget en cover av favorittlåta fra filmen. Hør mysig, norsk hyllest til The Lion King:

Bonus! Det har vært stille fra Sandra på musikkfronten etter at lille baby Sander kom til verden (gratulerer!), men cover-partneren, Kim W, er ute med sin debutsingel «You’re the One». Den har fått kallenavnet «årets pride-låt».

Se også: Ina synger ut om selvbilde og plastisk kirurgi

Les mer