Hopp til hovedinnhold

Topp 5 sommerlåter ifølge Lemaitre

SNASNE LIVE, SNASNE PÅ PLATE (SONY)

Oslo-duoen Lemâitres popularitet ser ei ut til å dale med det første, og Ulrik og Ketil høster stadige lovord fra øst til vest (samt nord og sør) for sine dansbare supertjuns. I mars droppet den kritikerroste EP’en Relativity 3, og Facebook og Twitter kokte nærmest over med kjærleik og co-signs fra tungvekterkollegaer som Glitch Mob, Porter Robinson og Zedd. Noe som ikke gikk upåaktet hen for to ydmyke nordmenn on the come-up, seffern.
 
– Det er helt vilt. Vi har jo fulgt med på disse artistene helt fra vi startet, og sett flere av dem slå gjennom. Nå håper vi også på å slå gjennom snart. Det har jo tatt av nå på internett. Musikken blir spredd mer enn noen gang, og vi har ligget på topp 10 på iTunes på Dance listene USA i en uke nå. Nummer 2 i Frankrike. Men det kuleste er jo klart å få annerkjennelse av de du ser opp til, sier de funky flinkisene til 730. 
 
I morgen kveld spiller godgutta på Parkteateret i Oslo, og ettersom våren sakte men sikkert gjør inntog i hovedstaden brakk de ned sitt ultimate utepils-soundtrack for oss. 
 
Og btw: Hypp på å sjekke ut deres garra-flotte konsert i morra? Nederst i saken kan du vinne billetter til herligheten. 
 
Lemâitres topp 5-sommervideoer: 

2Pac «I Get Around» – Fordi man har lyst å flytte til Cali og ha pool parties hele dagen. Med 2Pac.

Vampire Weekends første video til godlåta «Mansard Roof». De har bare kule musikkvideoer.

Nike SB-reklame via Ice Cubes udødelige «It Was A Good Day». En av de chilleste sangene noensinne til en video hvor man bare får lyst til å skate en vakker sommerdag i Cali. Vent til slutten. Vanskelig å ikke bli i god stemning av denne.

Fantastisk video til «Flat Beat» laget av artisten selv, Mr. Oizo.

Canada lager sinnsykt kule videoer, her er en av mange – via Oh Lands «White Nights».Konsertklar i morra, el? Du og en venn(inne) kan altså vinne billetter til lekre Lemâitres Parkteateret-konsert i morgen kveld (13. april) ved å svare riktig på følgende spørsmål:
 
Hvilken sassy såpeoperastjerne co-signet nylig Ketil og Ulrik noe grasalt via sin Twitter? 
 
A) Sophia Bush fra One Tree Hill 
 
B) Tromsøjenta Lene fra Paradise Hotel (2009)
 
C) Stevie J fra Love & Hip Hop in Atlanta 
 
Send ditt svar merket «Lemâitre» til [email protected]
 
(Lykke til!) 
 
P$$t! For mer info – sjekk ut Facebook-eventet her
 
Se også:

Les mer