Hopp til hovedinnhold
Smørblid duo: DaBaby og Dua Lipa (Joseph Ford)

Topp 6 musikkvideoer som kom i dag ✨

Til tross for en helvetes pandemi: Det lages fortsatt storslåtte musikkvideoer i 2020.

Her hos 730.no prøver vi å vie aller mest oppmerksomhet til norsk musikk, men det er jo klart at det slippes mye bra globalt også.

I dag har det kommet en drøss med flotte musikkvideoer fra verdensmarkedet. Vi klarte ikke å bestemme oss for bare én å skrive om, og samler heller en håndfull i samme sak. Håper dere liker.

Her er seks flotte musikkvideoer som kom i dag:

Dua Lipa feat. DaBaby – Levitating

Dua Lipa With DaBaby! Dula Peep har fått med seg rapstjernen DaBaby på den nye remixen til «Levitating». Og det funker som fy! I den glamorøse musikkvideoen danser de som om COVID-19 bare var et mareritt. 2020 har vært dritt, men Future Nostalgia-prosjektet til Dua Lipa får oss gjennom det. Takk! Regi ved Warren Fu. Grattis til DaBaby som nå får en ny fanbase – og vice versa.

 

BLACKPINK – Lovesick Girls

Favorittjentene våre fra Sør-Korea slapp album i dag! Passende nok heter det The Album. Så mens vi venter på musikkvideoen til «Bet You Wanna» med Lisa, Jennie, Jisoo, Rosé og Cardi B… Her er bangeren «Lovesick Girls». (Det er en tragedie at vi ikke kan danse til denne på klubben Elsker nå.)

 

Megan Thee Stallion feat. Young Thug – Don’t Stop

Til tross for pandemi og beskytning fra Tory Lanez (?), har 2020 vært storartet for Megan Thee Stallion. Etter to førsteplasser på Billboard Hot 100 – og 3. og 7. plass på VG-lista – teamer Texas-jenta nå opp med skrullefar Young Thug. Den Buddah Bless-produserte låten er – også passende nok – døpt «Don’t Stop». Videoen har Alice in Wonderland som rød tråd, i regi av Colin Tilley; 32-åringen som også laget den «kontroversielle» videoen til «WAP». (Megan er forresten på coveret til TIMEs Most Influential People in the World-nummer.)

 

Jorja Smith & Popcaan – Come Over

Jorja Smith går for en 100 % koronavennlig musikkvideo for sitt ferske samarbeid med Popcaan. Drake-favorittene fra henholdsvis England og Jamaica synger sårt om usikkerheten og tvetydigheten mange opplever i kjærligheten. Hashtag gjenkjennbart? Musikkvideoen er en annen historie – og som en liten film. Absolutt verdt en titt. Musikkvideoen er regissert av Amber Grace Johnson.

 

Billie Eilish – No Time To Die

Det er sjelden kost at musikkvideoen til en av verdens største stjerner slippes nesten 8 måneder etter singelen. Men så er det også sjelden kost at tenåringer synger det offisielle soundtracket til en James Bond-film. No Time To Die ble utsatt fra april til november, noe som også fikk konsekvenser for musikkvideoen, som inneholder en haug med klipp fra 007. Men nå er den endelig her. Regissert av Daniel Kleinman fra Bond-teamet. Hei, tenk hvis Billie vinner Oscar for denne! ????

 

Shawn Mendes – Wonder

Ja, hva lurer Shawn Mendes på? Sikkert mye. Men i musikkvideoen til sitt nye «comeback» spør Shawn blant annet på om han skal være ærlig og ekte, om det ikke hadde vært fint å leve i en verden som ikke er svart/hvitt, hvordan det er å være hans venn, og ikke minst, hvordan det er å være elsket av deg <3 Musikkvideoen er full av følelser – se den ovenfor. Regi ved Matty Peacock.

Se også: Topp 11 norske sanger som kom i dag

Les mer