Hopp til hovedinnhold

Topp 5 kristne bøker akkurat nå

🙂

Du står kanskje i kø på Tanum akkurat nå, full av svette og kloremerker etter å ha kjempet til deg den aller siste kopien av Karpe Diems Dødtid og Shantaram på lydbok.
 
Bøker under juletréet er bankers som Hillary Swankers, men det er lov å tenke bredere enn Jo Nesbø og Henning Mankell.
 
Kjenner du noen rådville syndere på utkikk etter god romjulslesning og en spirituell overhaling, vil nok en av bøkene under falle i smak. Nettstedet Englewood har samlet et knippe kristne bøker som angivelig har 2013s «styggeste forsider» – vi på vår side vet at man skal ikke judge a book by its cover og synes titler som Mail Order Margaret og Amish Vampires in Space lover godt.
 
I beit for bærekraftig presang til slaskete onkel Tommy? Det var SYND. Her er fem kristne bøker som garantert vil sørge for hallelujah-stemning under årets juletre – og ja, du kan bestille alle via Amazon
 
 
1. Mail Order Margaret
 
Maggie mistet forloveden sin i krigen, og føler seg nå alene og utilpass i hjembyen. Helt til hun en dag ser en annonse for postordrebruder, og noe vissent i henne vekkes til live og blomstrer håpefullt igjen… 

2. The Sinner’s Guide to Natural Family Planning
 
Ok, så bare fordi du begjærer naboens ektefelle så skal du liksom ikke kjøre ungene på fotballtrening eller planlegge fredagstacoen? Simcha Fisher byr her på en praktisk guide for syndere, som nøster opp hverdagsflokene dine på oppmuntrende og oversiktlig vis. 

3. I Went To Heaven & This Is My Story
 
Bestselgeren I Went To Heaven & All I Got Was This Lousy T-Shirt This Is My Story er basert på Jane Moes sanne fortelling om hvordan hun snuste på perleporten under et omfattende kirurgisk inngrep. Ferden til den andre siden ga Jane mange spørsmål som hun åpenhjertig flørter med i denne romantiske og retoriske beretningen.4. Romance In Amish Country
 
Også kjent som Kysk meg, for faen! Neida. Men Melanie Schmidt er the shit, og her formidler hun amiske Ruth sine indre konflikter med en uhyre fengslende penn. Del 3 i serien om Ruths krunglete vei til frelselse sies å toppe de forhenværende to, og tv-serien basert på de populære bøkene har i skrivende stund 4.5 stjerner hos Amazon.

5. Amish Vampires In Space
 
Åja, så det er bare HBO og Stephenie Meyer som skal få kake på vampyr-hypen? Du er ikke uten en drøm bare fordi du er uten strøm, og Kerry Nietz’ heseblesende kioskvelterdebut har fått mange nay-sayers til å STFU. I Amish Vampires In Space møter vi Jebediah som har en hemmelighet som vil forandre livet hans for alltid – samt sende folket hans ut i verdensrommet. I et siste forsøk på å unnslippe total utslettelse ender Jebediah og vennene hans opp på et skip med stjernene i sikte. Men det skal vise seg at de ikke er alene om bord….. 

(Mer her.)
 
Se også: Kurer din indre homo-demon for 400 kroner (hjelpsom video)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer