5 konspirasjonsteorier om Tristan/Jordyn-skandalen

21. feb 2019 kl. 13:37

KAN DET VÆRE AT UTROSKAPSSKANDALEN VAR AVTALT SPILL? (INSTAGRAM)

Tirsdag ble det lurveleven da Hollywood Unlocked meldte at forholdet mellom Khloé Kardashian og babypappa Tristan Thompson var over – fordi han angivelig ble tatt på fersken med nok en ny kvinne.

Ikke så overraskende i seg selv, men internett gikk av hengslene da det ble kjent at det var snakk om Jordyn Woods (21).

Det hele skal ha gått ned på en hjemmefest som altså endte med sertifisert snuskeri – i form av klining og klåing – mellom Tristan og Jordyn.

Sistnevnte er best kjent som Kylie Jenners BFF (Kylie er lillesøsteren til Khloé, og dermed Tristans svigerinne) og har hatt et nært forhold til hele familien i en årrekke. I tillegg har hun jobbet tett med Khloé i forbindelse med realitystjernens jeansmerke Good American.

View this post on Instagram

MY GIRLS💚🍀

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Også verdt å nevne: Khloé kommenterte «baby girl» under et av Jordyns bilder et knapt døgn før skandalen ble kjent.

Gud bedre, for et rot. Kunne ikke blitt mer juicy om man planla det, si…?

Se topp 5 konspirasjonsteorier om rabalderet:

1) Jordyn har en dobbeltgjenger som lever for drama

Og som dermed bestemte seg for å lage et helvetes spetakkel i helga ved å utgi seg for å være Jordyn og forføre Tristan. #LOL. Så klart pølsevev, men gøy lell.

2) Kris Jenner står bak det hele

Denne teorien, derimot, er slett ikke usannsynlig. Mange tror at skandalen er orkestrert av Kris Jenner for å booste seertallene opp mot sesongpremieren av Keeping Up With The Kardashians i mars. Det er tross alt realityseriens 16. sesong, og da må man bli litt ekstra kreativ! Babynyheter er skikkelig 2018.

Det hevdes også at Kris mente Ariana Grande har fått i overkant mye oppmerksomhet i det siste (spesielt etter at 25-åringen denne uken tok 1. plass, 2. plass og 3. plass på Billboard Hot 100 som første kvinnelige artist),  og bestemte seg for å snu vinden igjen. Internett <3

Ønskereprise: Kris Jenner dukker opp i «thank u, next»

3) Det var en test – og Tristan strøk

Kan det være at den påståtte skandalen egentlig var avtalt spill mellom Khloé og Jordyn for å se om Tristan lot seg friste? I så fall strøk basketballspilleren så det sang, og Khloé gjorde det slutt for godt.

Grunnen til at gjengen foreløpig ikke har innrømmet det og lar Jordyn bli hetset, er nettopp for å øke interessen før neste KUWTK-sesong – hvor de etter hvert avslører at det hele var planlagt.

Tja… Kanskje ikke helt på vidda?

4) Det skjedde aldri

Noen nekter å tro at Jordyn ville risikert alt for å kline med snuskhummeren Tristan; hun er (var?) så godt som en del av familien, og har flere ganger bevist at hun er lojal mot Kylie – blant var det tyst fra Instagram-personligheten da bestevenninnen var hemmelig gravid i 2017.

5) Karma eksisterer

Enda en teori vi tar med bare for humorens skyld: At karma er ekte og jobbet på spreng i helgen. Tristan Thompsons andre babymamma, som han gikk fra til fordel for Khloé, heter nemlig Jordan – og nå blir Khloé selv erstattet til fordel for Jordyn.

🙁

Ryktene sier nå at Jordyn har flyttet ut fra Kylie og hjem til moren sin. Vi håper hun har det bra <3

Se også: Jussie Smollett er siktet for angrep på seg selv