Hopp til hovedinnhold
POSTY ER SÅ SØT (FIRST WE FEAST/HOT ONES)

Topp 5: Kjendiser x chili ?

Mandag kveld kan fint fungere som en utvidelse av søndagen. Hadde du en litt for artig lørdag, som etterfølges av en veldig sliten søndag? Trenger du tips til lettbeint underholdning som kan rulle over skjermen mens du sikler ned sofaputa?

We got you, fam.

Om du ikke allerede har binget hele online-serien Hot Ones er dette en ypperlig anledning. Serien, som produseres av First We Feast og Complex Media, baseres på en enkel idé.

«Hot questions and even hotter wings».

Riktig. Vert Sean Evans, som virker å ha en høyere toleranse for sterk mat enn gjestene sine, intervjuer kjente fjes over en tallerken sterke kyllingvinger. Her jobber de seg oppover til 3 millioner på scoville-skalaen. Til sammenligning: en jalapeño måles til mellom 2500-8000 på skalaen. Her-re-gud.

Så, her har vi gjort det enkelt for deg, og samlet våre fem favorittepisoder for å hjelpe deg veien. 

Innta horisontalen, trekk på deg dyna og snurr film.

1) Godsnuten Post Malone – som kan se ut til å ha roet nervene med en hiphop-sigg før takning. Men han slukker heldigvis tørsten underveis med både melk og øl. Om hverandre.

2) Hardhausen Michael B. Jordan – som virker å spiller actionhelt både på jobb og på privaten. Han forsøker å komme seg gjennom intervjuet uten å drikke noe underveis. Wow.

3) Vitsemaker Ricky Gervais – som ler godt av seg selv, men aller mest av andre. The Office-skaperen har mye å si om nærtagene og hårsåre haters, og han har jo ikke hisset på seg rent få. De bytter ut kyllingvingene mot en vegetarutgave til dyrevennen, men han slipper ikke billigere unna på saus-fronten.

4) Hysteriske Kevin Hart – som den rockestjernen han er, starter han intervjuet med solbriller på. Men etter hvert som temperaturen stiger klarer han knapt å holde klærne på.

5) Og den nyeste episoden, med Lil Yachty – som forteller at han spiser pizza hver eneste dag, men aldri sterk mat. De svinger innom tema som sneakers, flashy biler og strippeklubber (du vet, typisk rapper-greier), men det blir vanskelig å svare fordi tunga mister all funksjonsevne. Hvorfor er det så morsomt å se folk ha det fælt?

Se også: Få et innblikk i Norges fremtid via TV 2

Nyeste saker fra 730.no

Les mer