Hopp til hovedinnhold
(TV 2)

Topp 5 Hotel Cæsar-scener

(TV 2)

OPPDATERT: Nyklassisk norsk rap-bonus nederst i saken.

La oss være ærlige med hverandre; Vi har alle sett en episode av Hotel Cæsar. (Eller 10, eller 186 eller 948.) Uansett om du har sett mye eller lite, om du elsker eller hater, så har du nok sett en eller flere scener du sent, gjerne aldri, vil glemme.

En såpeopera er en serie som sendes i flere (uendelige) episoder.
Det som gjør såpeoperaer forskjellig fra andre dramaserier er at «alt kan skje». Og det kan ingen diskutere på. Alt har faktisk skjedd på yndlingshotellet vårt.

Det er vanskelig, nærmest umulig å finne de mest ikoniske høydepunktene fra 2590 episoder som utgjør 77 700 timer, over 14 år.

Men vi har forsøkt, og her kommer altså et forslag til topp 5 scener fra Hotel Cæsar:

BussulykkenNoen ganger tar de vårrengjøring på hotellet. Gamle fjes må ut for å gjøre plass til nye. For å gjøre denne jobben litt lettere, har hotellet en god tradisjon med store ulykker.
I denne scenen ser vi overklassen (The Anker-Hansen’s), ledelsen og de på gølvet (med Kroghstad-familien i front) som koser seg gløgg ihjel.
Helt til det smeller.

Eskortepikebryllup + Alkis + Juni + Svein + pressen = gullHer blir ord blir overflødig. Snutten snakker for seg selv. Sertifisert såpe.

PsykopatSkyteDramaDette kan for noen oppfattes som too much. Daphne prøver å skyte mannen sin, men så kommer Rolv og det hele bare baller på seg. (Fun fact: Daphne spilles av kona til Sondre Lerche. Psyko i serien, sikkert snill i virkeligheten.)

Klassisk såpesceneVi vil ikke avsløre hva som blir avslørt. (I tilfelle du har glemt.) Det eneste man trenger å vite er at Charlotte er preggo med Jenser’n.

SIST, MEN IKKE MINST:

Jens August <3Dette er en storslagen scene få av oss vil glemme. Så mange følelser, så stor sorg, så mange tanker. Vi ser tydelig at Jenser’n har en tung stund.
Mange vil kanskje mene at skuespillet ikke er av ypperste klasse. Vi sier såpe er såpe.

ØNSKEREPRISE! (Utropstegn, utropstegn)
 
Storms nyklassiske freestyle-snutt går fortsatt beinhardt i malinga:
 

 

Les mer