Hopp til hovedinnhold
(TUSVIKOGTONNE.NO) 

Topp 3 fra Tusvik & Tønne

(TUSVIKOGTONNE.NO) 


Norges morsomste damer (Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne) har for lengst skrudd sammen verdens beste podcast. Dette er ikke store ord, bare ren fakta (blunkefjes, blunkefjes). Kjenner du ikke til den heter altså vidunderet Tusvik & Tønne, og kommer ut en gang i uken. Det er Både Og som produserer herligheten, og vi har hørt samtlige episoder et ukjent antall ganger. 

Vil du se dem på ekte opptrer Sigrid og Lisa også live på Latter i Oslo, men det er dessverre konstant utsolgt. 🙁 Vi anbefaler deg likevel å vokte over Finn.no, er du heldig får du deg en billett eller to til showene i april og mai

Fortsetter under


730 er superfans av podden, og vi har snekra sammen en toppliste av de beste sendingene. Sjekk ut disse , og du blir garantert hekta. En ekstra bonus er at du automatisk blir en del av «Phung-folket» i det du begynner å elske podcasten; og det vil skje.


Først en liten kåring av de fem beste podcast-titlene til Tusvik & Tønne:

1. Dumskap, pornoprat og død


Herlige kontraster i en skjønn forening.

2. Facepikk, pedofelle og Siv Jensen


To «nyord» som spiller godt på lag med «Siv Jensen» (Blunkefjes, rødmefjes, paraply).

Fortsetter under

3. Pung, Frp og bollesveis


Det er alltid gøy med pung, i hvert fall når Lisa og Sigrid tar ordet i sine munner. Resten av tittelen gir en smooth assosiasjon; vi ser for oss FrP (spesielt mennene) med bollesveis.

4. Pels, voldtekt og julekalender


Igjen, gode kontraster. Pels og voldtekt gir frysninger, mens julekalender gir god stemning.

5. Mandela, kreft og salat


Denne trenger nesten ikke begrunnelse. Den er super, fordi man automatisk skjønner at dette blir en fantastisk podcast.

Fortsetter under

Så til den ordentlige kåringen. Disse Tusvik & Tønne-podcastene MÅ du få med deg (egentlig må du få med deg alle):

1. Karoli, Korea og litt lite kuk: 

Stikkordet er Hora Baldora! Her får vi Karoli-eventyret til Sigrid, og det er mer enn fantastisk. I slutten av den beklager hun for at hun brukte så mye tid på historien, men det er ikke nødvendig. Jentene er på sitt beste når de tar de små og personlige historiene og gjør de gigantiske. Vi er sikker på at alle som hørte på satt ytterst på stolen, rista i beina og lo så magemusklene gjorde det samme. Vi ler så vi griner. 

Smakebit via Spotify:

2. Fotballfrue, narkotynn og Twittertyv:

Her starter Sigrid ved å synge, det er litt av en pangstart. Lisa forteller om bursdagsgaver til sønnen, og et juleselskap hun har fått avverget. Hun er engasjert og hissig; det gir rom for mye latter. Vi får også noen flotte historier fra barndommen til Sigrid, som er funny, funny, funny. Når hun går inn i rollen som sin egen far, med en annen dialekt, gir det knakende gode radiobilder. Episoden nevner også Fotballfrue. Det er alltid gøy å kødde med Caroline Berg Eriksen, men det er morsomts når det er Sigrid som gjør det, med gode «assists» fra Tønne. Episodens gulrot; Kåre Konradi sin pikk blir nevnt.

3. Abort, twerking og klikkorama:

Topmodell og slikke-sang er to stikkord for denne podcasten. Både jentene selv og vi som hører på ler mye. Sigrid og Lisa har mange gode lyd-imitasjoner, som bringer frem enorme latterkramper. Det er mange karakterer innom i løpet av de nydelige tre kvarterene. Tusvik og Tønne forteller om en krangel de hadde rett før sending, klikkorama-hendelsen gjør oss nysgjerrige og deretter godt underholdt. Ja til mer krangling, Lisa og Sigrid!

Alle podcastene kan høres her, på Spotify eller lastes ned fra iTunes. Liveshowene er også lagt ut som podcast. 

Se også: Hvem er Norges minst morsomme?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer