Hopp til hovedinnhold

Topp 12 bra sitater fra Bloggerne sesong 12

Nytt år, ny Bloggerne-sesong!

Det er en glede å kunne meddele at denne serien har nådd sesong 12.

Vi får fortsatt servert Linnéa Myhre, Sofie Nilsen, Caroline Berg Eriksen og Martine Lunde, mens Anne Brith Davidsen er tilbake. De nye tilskuddene er Joakim Kleven og Iselin Guttormsen.

En sterk gjeng, der altså.

Vi har sett de tre første episodene som har blitt vist, hvor vi følger Linnéa, Caroline, Martine og Joakim.

Fire ekte godsnuter!

Vi har samlet sammen 12 både fine og artige sitater fra disse episodene:

1. – Jeg er nok mest kjent for å være bloggervennen, som sniker seg med i alle Bloggerne-episodene.

Dette er selvfølgelig Joakim, og vi vet alle hva han mener. Det er ikke sånn at han ikke allerede er en kjenning for Bloggerne-seerne.

2. – E det beint?, spør moren til Joakim. – Om det er rett? Litt skeiv går jo bra, svarer han.

Og det har han rett i. Er det noe vi får lære om Joakim i første episode, så er det at han, familien hans og vennene hans ELSKER pride. Det er på ekte rørende å se.

3. – Nå skal vi på Østbanen. – … Oslo S, ja.

Takk for oppklaringen, Martine! Men de fleste av oss skjønner hva bestefaren din mente. Det er forresten drithyggelig at han slenger seg med. Håper han bidrar mer i denne sesongen.

4. – Det beste er jo at man kan elske den man vil, og hvis jeg hadde vært tenåring igjen så tror jeg at jeg hadde valgt den veien selv.

Faren til Joakim serverer en god dose humor på pride-frokosten.

<3! (TV 2)

5. – Den dagen den lå på førsteplass på Ark ville jeg ha bilde av det, men det var ingen andre som kunne ta det. Så jeg tok det selv og løp ut.

En ydmyk Linnéa som etter å ha sluppet sin nye bok, Meg meg meg, fortalte at hun både leste anmeldelsene denne gangen, fordi hun fikk 5-er, og at hun ble litt stolt av at den var nummer 1 hos Ark. Seriøst Linnéa, det er lov å være stolt av det!!!

6. – Nå skal de prøve å lage denne fargen, men uten marihøner.

Det høres grotesk ut, og det er det egentlig også. Martine Lunde er nemlig på fabrikken hvor de lager øyenskyggene hennes, hvor hun nettopp har fått vite at pulverisert marihøne er en ganske vanlig ingrediens i nettopp øyenskygger. Det vil heldigvis ikke hun ha.

7. – Vi har alle vært på en dårlig fest, og jeg vil ikke være hun som lager en dårlig fest.

Tilbake til Linnéa og boken. Nå steller hun nemlig istand til boklansering, hvor hun vil at alt skal gå bra. Hun virker til å bekymre seg uten grunn, for alt så tilsynelatende ut til å gå strålende, i tillegg til at hennes kjære, Sondre Lerche, sang Britney. HVA MER KAN FOLK ØNSKE SEG?

View this post on Instagram

Throwback til i august, da jeg hadde en Britney-inspirert lanseringsfest for «Meg, meg, meg», og @sondrelerche overrasket meg med å spille TO av favorittsangene mine av Britney.😭 Da jeg delte litt av klippene på Instagram (fordi stolt og rørt), eksploderte innboksen min av hjerter og folk som ønsket seg låtene innspilt og på Spotify asap. Og siden i år er Britney-året, og Sondre har tradisjon for å lage en julegave i form av en låt hver jul, valgte han i år å covre Britney!! 😭🌟😭 Og ikke bare én, men en hel EP! Som er ute i dag for alle som vil høre: En liten samling med tre Britney-låter, og én skrevet til/inspirert av Britney. Britney-hjertet mitt eksploderer, og jeg håper folk tar seg tid til å APPRECIATE this fucking art. Og til å sende varme tanker til Britney i julen, feire kjærligheten og hva du enn måtte tro på❣️ Takk, @sondrelerche❤️

A post shared by Linnéa Myhre (@linniiie) on

8. – Jeg starter dagen med å lage meg en god, sunn og avansert frokost, mens jeg ser en veldig dyp og interessant dokumentar.

…Sier Joakim, mens han heller Coco Pops og melk i en skål og setter seg ned for å se Frustrerte fruer.

9. – Jeg synes det er fascinerende hvor gullfiskhukommelse noen menn har når du prøver å vise dem, og få deres mening, om et antrekk. Ikke at jeg bryr meg.

Men joooo Caroline, du gjør vel det? Hun viste nemlig Lars-Kristian hva hun skulle ha på seg på festival hjemme i Sarpsborg, og spurte dagen etter om han husket hva det var. Han påsto det var en blomstrete kjole, men hun kunne fortelle at det nemlig var et blomstrete sett. Det var heldigvis et fint antrekk!

10. – Nå er jeg drittlei!

Kort og godt fra Lars-Kristian der, altså. Kvelden før de skal ha barnebursdag er ikke bare litt hektisk, og så er heller ikke Caroline kjent for å ha en helt enkel feiring, heller. Skjønner godt at han synes det blir litt mye ballonger og Peppa Gris-er.

11. – Du har ingen grunn til å være nervøs, du som har møtt Linn Skåber.

Moren til Joakim sier det som det er, før han og Kristin Gjelsvik skal snakke om kroppspress blant unge på PRESS sin sommerleir.

12. – Det er jo litt av sjarmen at ting går til helvete, det er stort sett sånn livet er.

Linnéa var litt misfornøyd etter et liveshow med podcasten hun har med venninnen Stine, «Kvinneguidens venner». Det så egentlig også ut som det gikk ganske bra, da, men det var litt styr med noen videoer og da de skulle vise frem noe på storskjerm.

Selv om det kun har kommet tre gode episoder, har vi fortsatt mye i vente. Anne Brith har lovet oss et (nytt?) jordskjelv, Iselin snakker mye om kropp og virker sinna og Sofie står ovenfor en trist periode når kjæresten Morten flytter fra Trondheim. 

Vi gleder oss, og håper de gir oss den underholdningen vi fortjener.

Bloggerne sendes mandag-onsdag på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo.

Se også: Topp 7 øyeblikk fra årets kjendisversjon av 71 grader nord

Se også: Best og verst fra influencer-Norge: Januar og Vixen Awards 2019

Nyeste saker fra 730.no

Les mer