Hopp til hovedinnhold
Her er årets startgruppe i Camp Kulinaris (TV3/Viasat)

Topp 11 sitater fra Camp Kulinaris

Camp Kulinaris <3

Hva skjer med norsk reality?

730.no har allerede skrevet varmt om de som har ansvaret for casting i både 71° nord og Farmen.

Nå er det jaggu på tide å nevne Camp Kulinaris.

Når man putter (blant annet) en svensk Hollywoodfrue, norske komikere, en svensk predikant, Erlend Elias (en tittel i seg selv) og tidligere Paradise Hotel – og Ex On The Beach-deltakere inn på et kjøkken, er det dømt til å bli god underholdning.

Eller?

Her samler vi de beste sitatene fra Aurora Gude Camp Kulinaris!

1. – Nå har vi et valg her. Enten forlater jeg innspillingen, ellers får jeg sjefshytta og er restaurantsjef første uka

Allerede i episode 1 brakte det løst med tordentale fra den svenske Hollywoodfruen Anna Anka. Da jentegjengen bestående av Aurora Gude, Anna Anka og Pia Haraldsen vendte tilbake til hytta etter å ha utforsket området hadde nemlig de andre deltakerne kapret alt av soverom. Dette falt ikke i god jord hos Anna Anka.

– Nå har vi jentene bestemt at dere guttene skal sove ute. Vi kan ikke sove der, det er verken varme eller toalett der, fortsetter Anna Anka.

Scenen er som dratt ut av 2004-filmen Mean Girls.

2. – Men har ikke du vært ute en vinternatt før?

Aurora Gude til tidligere alkoholiker Michael Andreassen, i den samme diskusjonen om manglende soverom inne i hytta. Aurora mener Michael kan sove ute siden han har vært gjennom vanskelige perioder tidligere. Tja…

Aurora Gude serverer oss en god dose gull på rull <3 (Viaplay)

3. – Dere saboterer meg med vilje!

Når Anna Anka endelig skjønner reglene i realityprogrammet går det opp for henne at hun havner i kokkekamp om hun ikke får oppdraget godkjent. Dette fører til at hun blir paranoid og ikke lenger stoler på en sjel. Hun samler alle deltakerne til et møte hvor hun igjen serverer en tordentale der hun påstår at de andre saboterer henne.

4. – Det er jo rasisme, bare på kaker!

Aurora Gude er mildt sagt sjokkert over kritikken på desserten hennes. Kaken var nemlig for lys i fargen for Kjartans smak.

5. – Da har vi reddet et liv i dag

Aurora serverer i kjent stil gullkorn på gullkorn. Etter å ha sett metoden de er nødt å bruke for å drepe krabber i ukens servering, bestemmer hun seg for å kidnappe den ene krabba og sette den ut i sitt naturlige habitat igjen.

– Det er bedre å redde en enn ingen, forklarer hun mens hun plukker ut den utvalgte blant 30 krabber.

Mon tro om hun får en pris for denne redningen? TV-kokken Kjartan ble jo faktisk anmeldt etter at denne episoden ble vist på TV, på grunn av den makabre metoden han brukte for å ta livet av krabbene.

Aurora blir sjokkert hver gang de er nødt å drepe dyr, derfor bestemmer hun seg for å redde de hun kan (Viaplay)

6. – Vi er jo her for å ha det gøy og kose oss. Take it easy.

Erlend Elias sin reaksjon etter at han med et uhell serverte alkohol til den tørrlagte radioprofilen Michael. Erlend skjønte kanskje ikke alvorligheten i det han drev med, eller?

7. – Takk, det tar jeg som en ære. Jeg er kjempeglad, virkelig. Tusen takk, Michael. Jeg elsker deg

Dette er kanskje ikke et sterkt sitat i seg selv, men reaksjonen til Anna Anka når Michael velger henne som førstelærling er ingenting annet enn skremmende. Ingen av deltakerne skjønner hva som skjer, mens Anna øser på med kjærlige ord og sin takknemlighet etterfulgt av et par slengkyss.

Det viser seg å være et spill for galleriet, da hun har ingenting pent å si om Michael når hun endelig får bestis Erlend Elias på tomannshånd.

Anna Ankas reaksjon når hun blir valgt som førstelærling skremmer oss (Viaplay)

8. – Har aldri kost meg så mye før, det er bedre enn en ordentlig god pornofilm dette her!

Johanna Grønneberg har visst aldri sett noen lage pølser fra bunnen av før.

9. – Hvor er Runar?

Dette er ikke et sitat fra en enkeltperson, men fra absolutt alle deltakerne minst en gang hver i løpet av sesongen. Den svenske predikanten Runar har riktignok en vane for å fordufte i løpet av arbeidsdagen. Ingen av deltakerne vet hvor han tar veien, men Aurora har en teori om at han går rundt på Sørlandet for å spre Guds ord. Hun prøver å følge etter han i episode 10, men også da klarer han å forsvinne uten at hun skjønner hvor han tar veien.

Får vi noen gang svar på hva Runar gjør i all hemmelighet?

Aurora i fullt spionutstyr på jakt etter Runar (Viaplay)

10. – Shit happens!

Runar drar på med litt humor etter at han med et uhell klarte å servere Kjartan reker med avføring på menysmakingen.

11. Who the f*ck are you, gamle kjerring? Jeg hadde så lyst til å hoppe over sofaen og rive ut gebisset hennes

Erlend Elias kan ikke si seg helt fornøyd etter ankomsten av utfordrerne på Camp Kulinaris. Sinnet hans er riktignok en reaksjon etter at John Arne Riises mor, Berit Riise, kommenterer hans dårlige arbeidsmoral. Om de ikke klarer å løsne knuta på tråden kan episodene fremover bli vel så spennende.

Om blikk kunne drepe… (Viaplay)

Vi gleder oss til fortsettelsen <3

Se også:

Topp 13 sitater fra årets Farmen kjendis

Topp 7 øyeblikk fra årets kjendisversjon av 71 grader nord

Les mer