Hopp til hovedinnhold
Norsk musikk ♥️ (730.no)
Norsk musikk ♥️ (730.no)

Topp 11 norske låter som kom i dag

Norsk musikk-fredag!

Mens du sov satt 730.no oppe og plukket ut disse slippene innen kliss ny norsk musikk.

Ha en nyd helg!

Emma Schneider «Best You’ll Ever Have»

Trenger du å få den som dumpa deg til å angre? Eventuelt synes synd på seg selv fordi de mistet deg? Sett på denne. En rå fuck you-låt fra en kul TikTok-er – som også kan synge 🤩 Skrevet av Emma, Anders Grindheim Bratterud, Eivind Wøien, Hannah Storm og Oskar Karlström. Produsert av LAVIN.

 

Daniel Kvammen «ti knivar i hjartet»

Godgutten slipper i dag sitt fjerde album! Alle av singlene har rotert trygt på radio, og denne balladen kommer godt med i rekken. Vi rekker å høre hele guta som gret på repetisjon, før vi til våren får se Geilo-prinsen i Kompani Lauritzen. Ja, sånn har det blitt. Skrevet og produsert med Preben Sælid Andersen.

 

Broiler feat. Skinny Days «I Got No One»

I got no one to kiss / no one to hold me… 😪 Broiler-gutta Mikkel alias Mio og Simen har med seg Dag og Halvor alias Skinny Days på det som i utganspunktet virker emo. Men som de jaggu skrur til en digg bop 🔥

 

Hedda Mae «Getting Along»

Ny singel, men dette er en låt som 22-åringen fra Bergen flere ganger har fremført live. Slippet kommer sammen med hennes andre EP, som har blitt velsignet med det rause navnet The Early Struggles of a Late Millennial 😃 Hedda tar nå et nytt popstjernesteg, i musikalsk regi av hennes fav Benjamin Giørtz.

Les også: 730.no x godsnuten Kjartan Lauritzen

 

Ezzari «Skitne lægs»

I forrige måned teamet han opp med Daniel Obede for å hjelpe det norske rap-gamet. Denne gangen får vi en rapport fra gatene, med en hard miks av paranoide følelser og uærlig para. Makethenoises på beaten. (PS: Det er lenge siden Skam, men det er mer tv for Adam Ezzari. I sommer spilte Oslo-rapperen inn Farmen kjendis med Sophie Elise Isachsen, Dorthe Skappel og Mini Jakobsen.)

 

j00 «aces»

I september skrev 730.no om debuten til denne spenstige gjengen. Her er deres andre singel, og den er minst like spennende. Har du hørt om eksplosiv 3D-pop før? Ikke vi heller, men det er det de selv omtaler musikken som. Og det lyder egentlig korrekt. Skrevet og produsert av bandets Andreas, Brage, Thea og Håkon.

 

IMERIKA «Exhausted»

Vi så Erika Dahlen alias IMERIKA spille en rå konsert på en forhåpentligvis pandemifri by:Larm forrige helg. (Se bilder fra Oslo-festivalen heeeeeer.) Da er det godt hun følger fort opp med noe så flott. En låt om hvor slitsomt det er å hele tiden være i krig mot seg selv. Orkdal-jenta har en imponerende stemme. Skrevet med Hanne Mjøen og Henrik Haraldsen Sveen aka Henrik the Artist, som òg har produsert.

 

Coucheron & Pasha «Tied Up»

Stort (dobbelt) mood fra Coucheron og Pasha, som utenom den lekne slæpperen «Tied Up» samtidig serverer «Twisted». Ikke sov på G.O.L.-guttas musikkvideo filmet på Gol.

 

Sebastian Zalo «Babylon»

2021 har vært aktivt for Seb, som både har deltatt på NRK-storsatsningen De neste og sluppet EP-en Refleks. Nå teamer 23-åringen fra Horten opp med Donkeyboy-duoen Rat City – og hans favoritt August Stubø – på en mektig og svulstig popsang. Den røde tråden er at det er viktig å ikke se tilbake når man rømmer fra noe. «Tar jeg ett skritt til denne veien, faller jeg, da faller jeg som Babylon»…

 

Myra «Kan ikke falle»

Tidligere i år ble «Dovre faller» en av bergenserens mest populære sanger så langt. Nå kan hun ikke falle mer. Poplåten til Regina får en stilig retro-vibe fra TRXD og Svein Hermansen. (Denne hadde kledd filmen Drive?)

 

Andreyun «Evisi Pants?»

I sommer disket Robert Andre Pei Johnsen alias Andreyun opp med gatefest. Nå vier han en låt til jeansene til den japanske designeren Evisu Genes, som var ekstra poppin i starten av 00-tallet. (Og som nesten gjorde comeback i 2020.) Dog med Ed Hardy-jeans på coveret? Produsert av INB4ILEAVE. Få med Playboi Carti og Lil Uzi Vert på remixen? 🥵

 

KEiiNO «End of Time (Taste of Heaven)»

Hallo??? Halloween går party? Akkurat det du trenger på årets allehelgensaften, med andre ord. Alexandra imponerer i Stjernekamp, men heldigvis hadde hun tid til å gi ut denne med Fred og Tom. Skrevet av KEiiNO og Rüdiger Schramm. Produsert av Rüdiger og Tom Hugo.

 

J-Zino med Martin Hazy «Opp og ned»

Du ser meg søle på meg sjøl i nokke Karl Kani / røyker dopen, lar det koke, vi er brannfarlig 🔥💀 J-Zino alias J-Zino Herculano Domingos og Martin Hazy alias Martin Steen-Hansen hadde det gøy da de laget denne banger’n. Baba Ziai på beaten.

Mer norsk musikk:

Tent annonsering: Stig Brenner alias Unge Ferrari gjør sin største solokonsert noensinne 🕊🖤

Nyeste saker fra 730.no

Les mer