Hopp til hovedinnhold

Topp 10 Instagram-bilder fra #Ellefest 2013

I år 2010 ble Instagram født, noe som førte til en revolusjon for kjendiser og andre gladjenter/gladgutter på se-og-bli-sett-fester. I går kveld gikk sommerfesten over alle sommerfester av stabelen på Grand Hotel.

730 ble ikke invitert i år (en feil???), men som resten av Norge har vi også fulgt festen gjennom internettet.

Vi er derfor stolte over å presentere et utvalgt fruktfat av bilder fra #Ellefest:Moods of Norway representerte med gladlaksen TK i en dress som oser individualitet.

 

Det er ikke bare kjendiser som finner hverandre lett, humorkjendiser gjør det samme. Her drikker Stian Blopp med to hender, mens eksene Henrik Thodesen og Sigrid Bonde Tusvik lager festlige grimaser.  Alle tre i moteriktige solbriller <3
 


Vi vet ikke helt hvem hun er eller hva som skjer her, men det ble en snasen party-selfie. Legg forresten merke til frekke blonde ermer, som er veldig i tiden nå.
 
 

Dressmann-modellene var også invitert! <3
 
Tv-kjendisdatter Katarina Flatland og venninnen med en helsprø posering i yolo-kjoler. Men er likevel elegante!
 
 
Stian Blopp har gått videre til en ny kjendis, men har heldigvis ikke lagt humoren på hylla. Her tar han en bit av Marit Larsen, iført en fin Hawaii-inspirert topp.
 


Bloggeren Polliani (til venstre) stilte i kveldens korteste kjole. Hun ser litt sur ut her, men vi håper hun hadde en fin kveld!
 


Dette er ikke Krystle fra Dynastiet, men selveste, evigunge Lek-Linda Johansen. (NB! Instagram-tips: Hvis du har et bilde på høykant og ønsker å bruke hele, for.eks. å vise en høy, slank kropp, så kan man sette to like bilder sammen for å unngå at bildet blir kuttet.)
 


Vi vet ikke helt hvem hun er eller hva som skjer her, men det ble en snasen party-selfie. Legg forresten merke til det frekke gull-telefondekselet, som er veldig i tiden nå.
 

Kjendisene har funnet hverandre igjen. Her er Synnøve Skarbo med venninne Mia Gundersen. Fine solbriller.

 


Se og lær: Disse tre gladjentene demonstrerer tre forskjellige, gode versjoner av snik-pounting.
 


Didrik Solli-Tangen tok ingen sjanser, og helgarderte seg så grasalt med hensyn til pressedekning at han dro til festen sammen med Presskontakterna. Didrik er så rutinert at vi må ha med bildet.
 

Girls night out-alarm!!!  (Whoop whoop! Noe hvitt i det hvite glasset 🙂

BONUS:
Dette bildet var egentlig ikke så bra 🙁  Men vi tar det med likevel.
 
 
PS: Fotballfrue dukket opp, men ville ikke snakke om snus/sprekk-situasjonen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer