Hopp til hovedinnhold
2000-TALLETS MEST OMTALTE NORSKE PAR (GETTY)

Tone Damli rydder opp i rykter om forholdet med Aksel Hennie

I en ny episode av kjærlighetspodcasten Ida med hjertet i hånden tar Ida Fladen en god prat med Tone Damli. Sogndal-popstjernen har holdt en lav profil (til seg å være) de siste årene, men opplevde tidenes norske paparazzi-kaos da hun i 2013 gikk gjennom et brudd med skuespiller-kjæresten Aksel Hennie. Norge har aldri vært nærmere Kardashian-tilstander.

Tone forteller at mediekjøret var så hardt at hun ble paranoid, og selv inn i det nye forholdet med sin nåværende kjæreste Markus Foss var hun redd for at fotografer lusket i buskene utenfor soverommet. Noe som ikke er rart – i podcasten forteller 30-åringen at journalister fulgte etter henne hvor enn hun gikk, noe som førte til en mediedekning vi aldri har sett makan til i Norge.

Oppstyret var så stort at 730 i samarbeid med vår daværende  Tone Damli-ekspert Stine «Tone-Stine» Melbø skrev innlegget «10 saker VG bør skrive om Tone og Aksel».

Bruddet var ekte, men sammen med fakta kom også en lang rekke drøye rykter om Tone og Aksel. Dette var jo flere år før Jodel, men flere «sannheter» ble spredt via blogger og folkemunne.

Tone går ikke inn på alle ryktene i podcasten, men rydder opp i noen av de mest sentrale rundt bruddet. Én av tingene hun har hørt om seg selv er at hun og Aksel festet hardt med ulovlige rusmidler, men til Ida Fladen forteller Tone at hun aldri har rørt noen former for dop.

Et annet rykte mange tok for god fisk var at Tone Damli og Aksel Hennie hadde et åpent swingers-forhold hvor de lå med andre enn hverandre. Også dette avkrefter Tone, som også sier at hun (kanskje) heldigvis ikke har fått med seg alle ryktene om henne.

Avslutningsvis poengterer Tone at hun tross alt er fra bygda, så hvis det er én ting hun er vant til, så er det sladder.

Hør episoden i sin helhet her, delen om Aksel-forholdet kommer mot slutten:

Ønskereprise: 30 viktige Tone Damli-øyeblikk <3

Se også: 12 norske podcaster du kan gosse deg med i vinterferien

Nyeste saker fra 730.no

Les mer