Hopp til hovedinnhold
HEISANN 4 LIFE (HÅVARD JØRSTAD)

Tone Damli: – Jeg har ikke ligget og spriket med beina!

HEISANN 4 LIFE (HÅVARD JØRSTAD)


Få norske artister har fått mer pes for en musikkvideo enn Tone Damli. Nei, ikke denne nye (vel, bortsett fra at noen reagerer sterkt på hennes hodeplagg), men Sogn og Fjordane-frøkens allerede sagnomsuste, litt halvnakne «Look Back».

Snutten medførte VG/Dagbladet-forsidesaker i flere dager og amper debatt i hele landet. Men videoen er selvfølgelig barnemat sammenlignet med Miley Cyrus’ Terry Richardson-regisserte «Wrecking Ball», hvor 20-åringen svinger seg på en sølvkule i bare hakket.

Tone sier til TV 2 at hun synes Miley er for drøy i videoen, og mener den ikke kan sammenlignes med noe hun selv har gjort.

– Jeg ble helt paff da jeg så den. Det er ikke det at hun er naken som gjør den drøy. Det er hennes bevegelser og uttrykk som gjør den tacky og litt halv-slutty.

– Jeg har ikke gått så langt at jeg har ligget og spriket med beina.

Miley-videoen har allerede 250 millioner visninger kun på én YouTube-profil (og angivelig mer enn 50 millioner via andre nettsteder), og Tone vet at folk er så enkle at hud fenger, noe som er gunstig når man slipper singler. Selv har hennes «Look Back» 1,5 millioner rotasjoner; et råflott tall for norske artister.


– For Miley sin del og for min del så får man mer oppmerksomhet rundt musikken, sier Tone til TV 2, og forsikrer at hun trolig vil komme med flere freidige snutter.
 
Dog neppe i bare bursdagsdrakten.


– Jeg har ikke spilt inn min siste lettkleddvideo. Jeg er ikke komfortabel med å være splitter pine naken, men å kle av seg litt gjør ingenting.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer