Hopp til hovedinnhold
(UNITED INTERNATIONAL PICTURES/UNIVERSAL PICTURES)

Tom Cruise slåss for jordkloden i 2073

(UNITED INTERNATIONAL PICTURES/UNIVERSAL PICTURES)

Den nye traileren til Oblivion er bedre enn den forrige, til tross for at dette fortsatt ser ut som typisk Tom Cruise-action. Men kanskje med en artig vri? The Matrix møter Wall-E?


Filmen, basert på tegneserien med samme navn og skutt på Island i sommer, er produsert, skrevet og regissert av tegneseriens skaper Joseph Kosinski (Tron: Legacy), som lover «en original hyllest til 70-talls-science fiction-filmer».

Den freshe 50-åringen Tom spiller Jack Harper, en av de siste drone-reparatørene som er stasjonert på jorden i 2073. I det oppdraget nesten er over, skjer det noe som etterhvert gjør at menneskehetens skjebne blir puttet i hans hender. (Vennligst ikke la det være slik at jordkloden egentlig ikke eksisterer, men er kun et dataminne eller noe sånt. Du vet.)

Utenom Tom har Oblivion med blant andre Aksel Hennie-aktuelle Morgan Freeman, britiske Andrea Riseboroug, nyzealandske, tøffe Zoë Bell (Quentin Tarantinos Death Proof), den øst-europeiske James Bond-jenta Olga Kurylenko og danske Nikolaj Coster-Waldau (Hodejegerne, Game of Thrones) som hunky våpenekspert.

USA- og norgespremiere 12. april.


Mer sci-fi-action på gang: Will og Jaden Smith i After Earth (trailer)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer