Hopp til hovedinnhold
TOKIO HOTEL ANNO 2016 (LADO ALEXI)

Tokio Hotel til Norge for første gang på 7 år!

TOKIO HOTEL ANNO 2016 (LADO ALEXI)

Hatet og elsket – Tokio Hotel var med på å definere den moderne emo- og alternativ rock-sjangeren som herjet i årene rundt 2005-2010. 

Tenåringer verden over lærte seg plutselig tysk for å synge med på originalversjonene av låtene, og kranglet om hvem som var kjekkest av brødrene Bill og Tom Kaulitz. Størst var låter som «Monsoon» («Durch den Monsun») og «Scream» («Schrei»). 

Tokio Hotel har mottatt mer enn 110 internasjonale og nasjonale priser, deriblant amerikanske MTV VMA, fem European Music Awards, fire MTV Latin Music Awards og en MTV Japan Music Award. Mer enn 7 millioner album er solgt over hele verden, med platina i 68 land – og en halv million mennesker samlet seg rundt Eiffeltårnet å se Tokio Hotels eksentriske live-show i 2007.

Ønskereprise av videoen til «Monsoon»: 


Spol frem til 2016, og Tokio Hotel er jaggu fortsatt aktiv.

Sist vi hørte fra dem (i 2014) hadde pipa fått en elektronisk lyd, og ifølge våre pålitelige kilder kommer det mer ny musikk det kommende året. 

Nå er tyskerne klar for Dream Machine World Tour som gjester 29 byer, og hyggelig nok stopper bandet også innom Norge. 

– For første gang på 7 år kommer altpop-pionerene tilbake til Oslo, noe vi vet fansen har ventet tålmodig på siden forrige visitt. Med produksjonen og låtmaterialet de nå har med seg i bagasjen er vi sikre på at det blir verdt ventetiden!, melder arrangør Berang Sharokni fra Atomic Soul.

Tokio Hotel spiller på Sentrum Scene i Oslo 7. april, billettsalget starter 22. september klokken 14:00 via rockefeller.no, ticketmaster.no og atomicsoul.no

Slik høres (og ser) Tokio Hotel ut i dag: 

Se også: 730 ringte tolken til Tokio Hotel

Nyeste saker fra 730.no

Les mer