Hopp til hovedinnhold
Wu-Tang-sjefen popper regissørkirsebæret.

Tøff trailer via RZA og Quentin Tarantino: Sex, vold & digge mennesker

MANN, MYTE + LEGENDE (TRISTAR)

Hah: Til tross for at RZA er vegetarianer, så er det hella mye beef å spore i traileren til 42-åringens drøyt voldelige regissørdebut The Man With The Iron Fists (se nederst i saken).
I tillegg til å ha regissert samt skrevet manuset (dog med drahjelp fra filmflinkisen Eli Roth og med Quentin Tarantino luskende i kulissene) har far hovedrollen, og spiller en smed som kan forvandle seg selv til et levende våpen (wow!).

– Jeg produserte albumene til Wu-Tang som om de var filmer. Jeg ville at folk skulle få følelsen av at de hørte på filmer i bilene sine når de satte på skivene våre. Jeg er inspirert av Quentin Tarantino og Pulp Fiction. Uansett hva jeg holder på med, hver gang den kommer på tv må jeg bare stoppe det jeg driver med og se den ferdig. Det er få mennesker der ute som kan lage filmer som ham, og det er nivået jeg vil være på, sier RZA alias Prince Rakeem alias The Abbot alias Rzarector alias Bobby Digital alias Bobby Steels alias Prince Dynamite alias Prince Delight alias Ruler Zig-Zag-Zig Allah.

Kollaboratør Roth (Cabin Fever, Thanksgiving) er også gira:

– Denne filmen kommer til å ha alt som martial arts-fans kan ønske seg, kombinert med RZAs sjuke musikktalent. Dette prosjektet har vært en drøm i mange år nå, og det føles veldig bra å være i mål. Og bare så dere er informert: There will be blood… This ain’t no PG-13 (barnefilm, altså).

Traileren under er definitivt stappfull av blod og gørr, men vi mener at The Man With The Iron Fists byr på ymse moro for hele familien – ikke bare kamsporthodene. 

F.eks: For filmfansen:

For mamma: 

 

For pappa:

 

For storebror og din bikuriøse kusine:

 

Samt et kjært gjensyn for bestefar med jungelfeber:

 

Deilige mennesker, sex, hud og slåssing = en tekopp som er din? Sjekk ut traileren, da vel:

Fun fact: Kampsporteposet var opprinnelig fire timer langt, men Wu-Tang-sjefen
skal ha blitt overtalt til å kutte moroa ned til hakket mer kommerse 90
minutter.
The Man With The Iron Fists kommer på kino i USA til høsten. Noen norsk premieredato er foreløpig ikke annonsert. Følg med på filmens nettsted for mer info.
Se også: Garantert the shit: Quentin Tarantinos westerndebut

Nyeste saker fra 730.no

Les mer