Hopp til hovedinnhold
HOT PÅSKE: JUSTIN BIEBER HOLDER OM MONA OG ALEXANDRA I LOS ANGELES (PRIVAT/730)

To norske jenter for Justin Bieber

Ray Kay har ikke glemt hjemlandet, og i sin kommende musikkvideo med sensasjonen Justin Bieber og den jamaicansk-amerikanske popstjernen Sean Kingston, har regissøren inkludert et lite stykke Norge. Eller to. Nei, ikke et par av Freias deilige melkesjokolader, men de norske danserne Mona Berntsen og Alexandra Joner.

Mona, som flyttet til Los Angeles i januar etter å ha vunnet So You Think You Can Dance – Scandinavia, forteller 730.no at dette er hennes første ordentlige «booking».

– Jeg har akkurat kommet igang med jobbingen ettersom det har vært mye papirarbeide som måtte ordnes, og dette ble en veldig fin start, sier Bærums-jenta, som nettopp fylte 20 år, og som er oppspilt over å ha tatt lappen i USA.
Fortsetter nedenfor.
ALEX, MONA, SEAN KINGSTON, JUSTIN BIEBER OG REINERT OLSEN THE HOT NORWEGIAN GUY (RAYKAY.COM)

Alexandra, kjent fra Grease og Dansefeber, er i California på ferie, og ble egentlig med Mona som «flue på veggen». Men et øyeblikk så det ut som hun risikerte å nesten bli internasjonal kjendis over natten.

– Da vi kom til settet viste det seg at hun som var Justins «lead girl» var blitt tre timer forsinket, så de spurte meg om jeg ville ha rollen, noe jeg selvfølgelig sa ja til. Men dessverre dukket hun opp i tide, ler Alexandra på telefonen på vei ned fra Hollywood-åsen.

– Men jeg er superfornøyd med å bli spurt og få være statist, og vi fikk snakket med både Justin og Sean, som var usedvanlig hyggelige mot oss.

Alexandra Joner-bilder/intervju: – Jeg har for liten rumpe

19-åringen, som selv synger, forteller at hun har hørt mer på Sean enn J-Bieb, men forstår hvorfor den 16 år gamle Usher-protesjen på kort tid har blitt så ekstremt populær.

– Han er både utrolig sjarmerende og utrolig proff. Han er stor nå, og jeg tror han kommer til å bli enda større.

Fortsetter nedenfor.
ALEX, SEAN KINGSTON, MONA OG SEANS IVRIGE KOMPIS (PRIVAT/730)

Jentene skryter også av Ray Kay, som angivelig behandlet dem som sine «homies» (positiv ment) og gav dem mange gode råd.

(Haugesunderen ler og røper at Lil Romeo, sønnen til Master P, var med på shooten, og at det så ut som han hadde et godt øye til Alexandra.)

Videoen er til Benny Blanco-produserte «Eenie Meenie», fra Justin Biebers debutalbum (hør/last ned) og Seans kommende tredje plate, og den norske regissøren beskriver videoen som en fest med en «enkel storyline» basert på sangens tekst.

Hør/last ned den nye sangen:

– Det kjekkeste med jobben var selvfølgelig at både Sean og Justin har jobbet med meg tidligere og at de kom tilbake og spurte om jeg ville gjøre denne videoen, sier 31-åringen til 730.no.

– Det har gått utrolig bra med «Baby»-videoen, som nå har over 50 millioner views på YouTube/Vevo etter kun et par uker, så stemningen i Bieber-leirener veldig god for tiden. Håper dette kan lede til andre gladoppdrag.

Justin Biebers «Baby» feat. Ludacris er #5 på VG-lista: Se Ray Kay-videoen!

Fortsetter nedenfor.
REINERT MED J-BIEB (RAYKAY.COM)

Utenom fun facts om at Alexandra ble valgt ut til å bli Justins jente (og Romeos blunking) forteller Ray Kay også at han laget Warhol-aktige bilder med norske flagg for videoen, og at en produksjonsassistent kræsjet en van inn i en leid Bentley til 1,8 millioner kroner, som kommer til å koste over 250.000 kroner.

Medlemmer fra America’s Best Dance Crew-vinnerne We Are Heroes og The Rangers fra «Baby»-videoen står for dansingen, og Ray Kay fikk også Mona og Alex til å svinge seg litt, men han vet ennå ikke om disse scenene ender opp i den ferdige versjonen av videoen.
Nedenfor kan du se bilder fra shooten, blant annet de norske flaggene:
Du kan følge Ray Kay på Twitter (og følge 730.no her) og lese om han hos Wikipedia.
Fun facts: Andre norske artister som er i Los Angeles i påsken er blant andre Madcon, Sandra Lyng Haugen, Anine Stang og Mira Craig, hver for seg. Sistnevnte gjestet Moods of Norway-butikken i går, noe som ble Madcon i Los Angeles i påsken ifjor

Den forrige videoen Ray Kay gjorde for Sean Kingston har med rapperen Juelz Santana:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer