Hopp til hovedinnhold
#NOFILTER (INSTAGRAM)

To gode nyheter fra Instagram

#NOFILTER (INSTAGRAM)

Jøss, Instagram begynner jo endelig å bli ordentlig bra? Som du kanskje allerede har merket slapp bildedelingstjenesten i dag en ny oppdatering, hvor layouten ser liiitt annerledes ut. (Se på hjertene + kommentar-boblen.)

Nytt utseende på appen er dog ikke det største som har skjedd. Insta har sluppet tre nye filtre, som har fått de hippe navnene Lark, Reyes og Juno. Se bildeeksempel øverst, og mer hos Instagrams blogg her

Enda bedre nyhet er det at man endelig kan hashtagge emojis! 

Det vil si at du nå kan finne andre som bruker de samme ikonene som deg for å uttrykke følelser. Er dagen din skikkelig dritt? Hashtag smilebæsjen! Verden er jammen fantastisk. (Og det blir gøy å se hvilke emojis som er de mest populære.) 

Fortsetter under 


Artige observasjoner:
Du kan også velge de ulike hudfargene på emojiene (der det er tilgjengelig), og via søk finne alle som for eksempel har hashtagget en brun nese, mørkhåret brud eller kritthvit julenisse.

Du kan også kombinere flere emojis i én tag, og lage en egen hashtag med dine favoritt-ikoner. 

Den dårlige nyheten? Insta har allerede bannlyst hashtagging av den stilige aubergine-emojien. Du vet, den lilla grønnsaken som noen luringer mener symboliserer et kjønnsorgan. Men fortvil ei, sprut er fortsatt OK.

Du kan også bruke auberginen hvis du kombinerer den med en annen emoji i samme tag. For eksempel ved siden av et hjerte…

PS: I skrivende stund har kun 105 innlegg blitt hashtagget med det norske flagget. Et par emojis har også 0 tagger… Enn så lenge. 

Se også: Dette betyr de forvirrende emojiene bak vennene dine på Snapchat

Nyeste saker fra 730.no

Les mer