Hopp til hovedinnhold
RYAN REYNOLDS SVINGER SEG SOM DEADPOOL I WOLVERINE (SF NORGE AS)

– Tja, hvis drakten fortsatt passer

Så langt i år er Wolverine kinofilmen som har blitt sett av flest i USA i løpet av premierehelgen. Det betyr grønt lys til flere solo-X-Men-prosjekter.

Ifølge The Proposal, Adventureland) spiller i Wolverine.

Karakteren Wade Wilson ble en superantihelt etter å ha fått Weapon X-behandling for kreft, og har med sine livsfarlige sverd blitt en av de mest populære figurene i X-Men-verdenen.

Les også: Kjipt tvangsekteskap med utlending for Ryan Reynolds.

Før Wolverine-suksessen var bekreftet, var det allerede hintet om Deadpool i slutten av Hugh Jackmans jerveventyr; Wolverine har forskjellige «easter eggs» etter rulleteksten, blant annet en hvor Deadpool krabber opp av ruinene og sier «hysj» til kameraet.

Samtidig som X-mannen med klør nå går på kino, er både oppfølgeren og Magneto under planlegging. Sistnevntes rollefigur er egentlig Erik Magnus Lehnsherr, en jøde som overlevde holocaust, tolket av den britiske 69-åringen Ian McKellen.

På sidelinjen står Storm i høye hæler og lurer; X-blondinen til Halle Berry som mange trodde skulle bli den neste ut etter Jackman.

Overfor The Sun er skuespilleren dog litt nølende.

– Kanskje, hvis jeg fortsatt passer i drakten, forteller den 42 år gamle ferske mammaen.

Les også: – Sensuell, naturlig og yummy.

Men hun legger til at hun mener det er fair at værpiken også får gå solo.

– Jeg synes det hadde vært storartet. Jeg synes Storm fortjener sin egen film.

Før Wolverine hadde premiere, ble en uferdig, stjålet versjon lekket. Filmselskapet Fox estimerte at den ble lastet ned 1 million ganger, et tall som deres nye undersøkelser mener er altfor lavt.

Ifølge The Hollywood Reporter anslås det nå 4 millioner ulovlige nedlastninger.
Noen mener dette er bra promo, mens andre antar at en del av millionene heller så piratversjonen fremfor å bruke 7 dollar på en kinobillett.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer