Hopp til hovedinnhold

TIRSDAGSTIPS med Tsutsumi

TSUTRETTIDOTTNO (730/TSUTSUMI HOANG)

«Ingen er så god som du» sang Halvdan Sivertsen, men her på 730-kontoret synger vi «ingen er så god som Tsu». Hvertfall ikke når det kommer til å finne nye favoritter, som den 18 år gamle Oslo-jenta Tsutsumi presenterer ukentlig via sin faste spalte Tirsdagstips.
Her er Insta-prinsessens topp 3 favs akkurat nå:
1. JULIE BERGAN

 

JULIE & TSU (LISA BJORHEIM)
Ukens artist er definitivt råkule Julie Bergan! Jeg digger singelen «Younger» og er enda mer stoked på låta i akustisk versjon. Dessuten har Julie og Astrid Smeplass gjort en utrolig kul versjon av Kim Cesarions «Undressed» som literally gir meg grøssinger på ryggen! Min lullaby for sure. Denne Skien-sangerinnen er en livlig og munter jente som garantert kommer til å nå toppen, og jeg kan ikke vente med å høre mer av arbeidet hennes! You go girl!  
2. YouTube-lolz: WONG FU PRODUCTIONS

 

Wong Fu Productions produserer kreative og innholdsrike kortfilmer på Youtube. Filmene deres er veldig komiske og du kan lett relatere til de forskjellige situasjonene og problemstillingene. Ikke bare lager de kortfilmer, men også søte web-serier av forskjellige kjærlighetshistorier, blant annet den populære serien Away We Happened. Originale og morsomme manus, gode skuespillere og dødsfine, krystallklare filmopptak.  Kortfilmene deres ga meg en god og positiv følelse i etterkant, og er noe jeg helt klart vil anbefale alle å se.
3. THE PLATFORM
The Platform er en YouTube-kanal med forskjellige kjente YouTube-fjes som har slått seg sammen og poster videoer med alt fra make-up-guruer til fashionistas. Jeg titter ofte innom kanalen deres for en inspirasjonsboost. Mine favoritter er The Fashion Statement with Amy Pham og The Getup with Jenn Im. Sjekk det ut! 
Det var denne ukens #Tirsdagstips – mer neste uke! 

Les mer