Hopp til hovedinnhold
Oslo-jentas favoritter akkurat nå.

TIRSDAGSTIPS med Tsutsumi

TSU-30.NO <$ (TSUTSUMI HOANG)

Det forblir uvisst om The Beatles speillt like fint som vinsjan på kaia eller ei, men 18 år gamle Tsutsumi Hoang har uansett langt bedre ting fore enn å mythbuste Brøndbo-brødrene.

730s Oslo-baserte blogge-BFF fortsetter å by på flyktige favoritter via sin ukentlige spalte Tirsdagstips, og her er 3 ting Tsutsumi gjerne spiller akkurat nå:

1. Childish Gambino (alias Donald Glover fra Girls) & Jhene Aiko «Pink Toes»

– Perfekt låt for en mellow morgen. Elsker feelingen på denne….. Gambino & Aiko er en sykt bra kombinasjon!

2. Azealia Banks & Pharrell Williams «ATM Jam (Kaytranada Remix)»
– Nice på natta! Dope sang, og digger beaten. Kanadiske Kaytranada sin remix er mye bedre og mer upbeat enn originalen. For ikke å snakke om supercatchy. Sorry, Pharrell!

 

3. Heads Up!

 

– Heads Up! er en superlættis app som er laget av Ellen DeGeneres. Spillet går ut på at du skal gjette ordet som står på mobilskjermen plassert på hodet ditt, og vennene dine gir deg clues før tiden renner ut. Det er mange forskjellige kategorier du kan velge mellom: Nynne musikk og gjette en sang, identifisere silly aksenter, mime og andre funny oppgaver. Heads Up! er et sosialt spill som du kan spille med alt fra én person til en stor gruppe. Jeg har kjørt denne appen hardt sammen med venner i det siste, og går ikke lei. Super underholdende og pumper opp stemninga på både fester og litt gørre familiearrangementer.

 

Les mer