TIRSDAGSTIPS med Tsutsumi

28. jan 2014 kl. 00:00

TSU-30.NO (C)

På 730-kontoret er smaken som baken (til Beyonce = digg). Og tross så varierte som preferansene våre er, så er det få ting som gir oss bredde som vår seneste blogge-BFF Tsutsumi Hoang.

TSU TIL HØYRE MED KJEMPEFINE HANNELI MUSTAPARTA I MIDTEN (730)

Etter å ha gjort oss bittelitt penere på den røde løperen under Vixen Blog Awards (se bilder) og Costume Awards (hei$ann), fortsetter den joviale 18-åringen å gi oss sine ukentlige favoritter her på 730 via sin #Tirsdagstips-spalte.
Dette er Tsus topp 3 flyktige favs akkurat nå:
1. JEFF BERNAT

– Nevada-gutten Jeff Bernats album Modern Renaissance på en regnfull dag skaper digg stemning, og sangene hans er eargasm til det maksimale! Musikken og stemmen hans er helt himmelsk, jeg kaller ham bare for den asiatiske versjonen av The Weeknd. På repeat: «Moonlight Chemistry», «First Class», «If You Wonder», «Just Vibe» og «Pillow Talk». I’m hyped on this dude!     2. PHARRELL WILLIAMS «HAPPY»  

 

– Ukens desiderte gledesspreder er legendariske Pharrell Williams og Despicable Me 2-låta «Happy». En fantastisk oppløftende sang som gir meg lyst til å hoppe opp av stolen og danse (selv om det antageligvis er litt upassende på café). Sk8board P har dessuten stått for en rekke godlåter på soundtracket til filmen, og alle er like fengende og fine! Sjekk det ut.
3. THE WOLF OF WALL STREET

– En sykt underholdende film. Leonardo DiCaprio gir en utrolig performance som den tidligere amerikanske aksjemegleren Jordan Belfort og Jonah Hill byr på en minst like forbløffende rolle som Donnie Azoff. En av tingene jeg digga mest med The Wolf of Wall Street var at Leo hadde tre forskjellige typer personligheter i filmen: Da han var fattig, da han ble rik, og da han var high out of his mind. Vi kunne se hvordan han handlet i alle disse forskjellige situasjonene og hvordan han levde seg inn i den skrullete karakteren Belfort. Han hadde en fantastisk motiverende stemme når han pratet som gjorde stort inntrykk på meg. Filmen var morsom, with lots of drugs & fuckery. Og kan jeg bare få si at DiCaprio er en superlegit danser?
Se også: Flere Tirsdagstips fra Tsutsumi finner du → HER!

PS: Tsutsumi var med å dekke den store Costume Awards-festen for 730 i forrige uke: Se bildene!