Tirsdagstips med Tsutsumi

24. jun 2014 kl. 00:00
(TSUTSUMI HOANG)

Slikkende reklamesnutt hvor hun selv har en rolle, bergensk boss bitch og tips til sommerlig glød står på menyen til Tsutsumi denne uken. Se nedenfor. (Følg også hennes Instagram og blogg. )

Oreo Lick Race – «PistolShrimps ser en søt jente på kino»

(PISTOLSHRIMPS/OREO)

– Tidligere i år teamet jeg opp med gutta fra PistolShrimps og filmet en morsom reklame for Oreo. I snutten drar de to gutta på kino, og på veien opp til setene sine får de øye på en jente som de «lick-racer» for å avgjøre hvem som får sitte ved siden av henne. Oreo Lick Race er en serie som til sammen blir åtte klipp, så sjekk ut deres YouTube. Håper dere liker reklamen like mye som jeg likte å være en del av den:

Gabrielle – «5 fine frøkner»

(UNIVERSAL)

– Ukens girls’ night out-låt er «5 fine frøkner» av flinke Gabrielle! Dødsbra og kjempe-funky låt. Gabby killed it på VG-lista med denne fengende sangen. My feelings are everywhere on this one…

– Musikkvideoen er også rå:

Dior Vibrant Color Powder Blush Diorblush 896 Redissimo

– Nå som sommeren er her har mye av vintersminken min blitt byttet ut med noe mer oppfriskende og som gir mer glød i ansiktet. Dior Vibrant Blush gjør virkelig jobben med å gi meg en sunkissed look. Fargen jeg bruker er en intens korallfarge i nyansen 896 Redissimo, og det blender seg helt naturlig inn i huden med det samme det påføres. I blushen er det i tillegg en highlighter med glitrende pigmenter som er med på å forsterke gløden. Det er et produkt som jeg anbefaler, og noe jeg vet er med på å lage en sommerlig vibe.

Flere tips fra Tsutsumi her!