Hopp til hovedinnhold
(DISNEY)

Tirsdagstips med Tsutsumi

Denne uken byr Tsutsumi på eventyrlig kinotips med en av Hollywoods baddest bitches (bad meaning good), lettbeint YouTube-serie og rumpete remix. Følg Oslo-jenta via Instagram og Giggles & Dimples.

Maleficent

– Ukens filmtips er den nye versjonen av Disney-klassikeren Tornerose, med en vri der skurken i eventyret her er helten. Hovedgrunnen for kinobesøket var selvfølgelig fordi perfekte Angelina Jolie har hovedrollen. Skuespillet hennes er utmerket, og hun tolker karakteren sin helt sykt bra. Nesten med en Catwoman-vibe på slutten. Jeg satt klistret til kinolerretet og beundret alt, og fikk frysninger og gåsehud under hele filmen. Manuset var godt gjennomtenkt, med tema om hva som er godt, hva som er ondt, og hvordan gjøre det rette når man innser at man har gjort noe urett. Dette er altså ikke som det originale eventyret, fordi det er Maleficents side av historien, og ikke Auroras. Jeg likte at kråken Diaval får menneskelig form og sin egen personlighet, noe den ikke gjør i originalen. Det er dessuten superboost at trynet til Sam Riley dukker opp hver gang han transformeres. Men det som er mest aaaaaaw er definitivt at Angelinas datter IRL har en scene som lille Aurora. I died.

Oh You Pretty Things!

(NYLON/THE PLATFORM)

– Nei, ikke David Bowie-klassikeren med samme navn. Dette er ny, scripted dramaserie som følger en livsstils-blogger, en gruppe musikere og skuespillere som ønsker å gjøre sitt store gjennombrudd i LA. Jeg har sett de første episodene av liker dem godt. Medvirkende er blant andre flinke Francesca Eastwood (Mrs. Eastwood & Company), sammen med Sarah Dumont, Tui Asau, Alexander Nifong og Matthew Grathwol. Du kan se på hele OYPT hos YouTube-kanalen The Platform. (PS: Jeg er dessuten oppslukt av musikken i serien; Missed Opportunities feat. Matthew Grathwol. So good!)

Jonn Hart feat. IamSu «Who Booty (Dave Luxe Remix)»

(DAVE LUXE)

– Mens vi venter på J.Lo og Diplos kommende «Big Booty»? Sommerens booty-jam er kanadiske Dave Luxes remix av Jonn Harts 2012 singel «Who Booty» med IamSu. Jeg liker remixen mye bedre enn originalen fordi den er speed’et opp, har mer bass og føles mer upbeat.

Les mer