Hopp til hovedinnhold

Tirsdagstips med Tsutsumi

Denne uken får du servert en norsk-amerikansk diva med hjelp fra rapper, bra spisested på Løkka i Oslo og en bok som straks er klar som film.

Tinashe «2 On» feat. ScHoolBoy Q

– Ukens jam er mega-hotte «2 On» av Tinashe. Hvis jeg er ute på byen, så hadde jeg elsket at denne kom på! Beaten er digg (produsert av DJ Mustard) og Tinashe booster opp den opp enda mer. Vi får nesten en liten Sean Paul-med-old-school-Cassie-vri, noe jeg liker veldig godt. Alt i alt er låten sykt bra å jamme til.

(Det skader ikke at Kendrick Lamar-kompisen ScHoolBoy Q er med. Jaggu spiller han i Oslo på lørdag.)

Tijuana

– Tijuana er en restaurant/bar på Grünerløkka i Oslo, på lik størrelse som naborestauranten Crêperie de Mari. Litt liten, men intim og koselig. Stedet har en trivelig bakgård hvor man kan sitte og nyte servering i det varme været. Maten er delikat med deilige meksikanske smaker og gode drinker. Alle rettene er fargerike, meget appetittlige og utrolig vellagede. Noe av det som gir best inntrykk er at restauranten har mye farger spredd rundt omkring, fra dekor i rommet til menyen, noe som gir eksotisk følelse. Servicen var grei. Da vi bestilte tok det litt lang tid på grunn av kø. Bortsett fra det var det rimelige priser og veldig hyggelig mennesker.

The Fault in Our Stars

– Til sommeren kommer filmen The Fault in Our Stars med Divergent-skuespillerne Shailene Woodley og Ansel Elgort. Men før dere løper til kinoen, så må boken leses. Den handler om Hazel Grace, en kreftsyk jente som lever sitt liv som en tikkende tidsbombe. Hun møter Augustus Waters på en støttegruppe der de faller for hverandre, noe som skremmer Hazel ettersom hun ikke vet hvor lenge hun har igjen å leve. Boken er kjempefin og rører deg til tårer. Du møter fantastiske karakterer og ser dem utvikle seg, endre seg og vokse. Historien i seg selv er trist, samtidig som den har sine komiske momenter, blant annet fordi Hazel og Augustus har en rå sans for humor. Det finnes egentlig ingen ord som er gode nok til å beskrive boken, den er helt klart en av de beste jeg har lest. Hvis du lett blir en emosjonell piece of crap, så ta frem masse snytepapir. The Fault in Our Stars anbefales sterkt til folk i alle aldre.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer