Hopp til hovedinnhold
(TSUTSUMI HOANG)

TIRSDAGSTIPS med Tsutsumi

The Other Woman

– Natt til 1. mai var det duket for Ladies Night i Oslo, hvor jeg fikk se The Other Woman; en chick-flick som jeg likte veldig godt. Det var alltid noe komisk som skjedde ca. hvert 15 sekund og jeg kunne ikke slutte å le. Handlingen er dominert av tre kvinner som alle blir bedratt av samme mann. Istedenfor å dra hverandre ned, samler de seg sammen til den rareste venninnegjengen og hevner seg mot han.

– Utenom fjas, så er filmens tema selvstendighet, feminisme, moraler, selvsikkerhet og ikke minst et sterkt vennskap. Det anbefales å se The Other Woman sammen med venninnegjengen, da dette booster #girlpower-stemningen. Dessuten er Cameron Diaz helt bad-ass, noe som gjør filmen enda bedre. Anbefales for alle chick-flick-elskere!

SUITS: PATRICK J. ADAMS, GABRIEL MACHT, GINA TORRES, MEGHAN MARKLE (USA NETWORK)

Suits

– Noe av det beste jeg vet er å sitte inne under en varm dyne med kaffekoppen min hvor jeg bare ser utallige episoder av en real serie. Nylig startet jeg å se Suits; en advokatserie som følger livet til den beste «closer i New York» Harvey Specter og hans assistent Mike Ross og deres saker. Det er en relativt intelligent serie med mye humor, og kunnskap. Den inspirerer og motiverer den enkelte seer til å stå opp for seg selv, vite hva som er rett og galt, og til å reflektere i en større skala. Det som gjør denne serien unik er deres evne til å sitere populære utsagn fra filmer, noe som gir oss et større bilde av enhver advokatsituasjon. I tillegg ser casten råbra ut. Hvem kan motstå en fyr som kan snakke godt for seg, i tillegg til å ha en garderobe stappet med dresser? Suits er nettopp ferdig med sesong 3, så her er det mange episoder å boltre seg i. Mer om serien her!

HWLS (INSTAGRAM)

HWLS feat. Noah Breakfast

– Australske Ta-ku og Kit Pop alias HWLS teamer opp med Noah Breakfast på «004»… noe som ble kult:

Forrige ukes TIRSDAGSTIPS: Svensk favorittbloggers klær til salgs i Norge, app for lesehester og mjuk, ny sanger… se her!

Følg Tsutsumi hos Instagram.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer