Hopp til hovedinnhold
T$U (GIGGLES & DIMPLES)

TIRSDAGSTIPS med Tsutsumi

730s sjefstipser Tsutsumi beretter her om klær fra sin svenske favoritt, en god app for lesehester og en sjelfull fyr fra Michigan.

Angelica Blick – Bik Bok-kolleksjon

– Denne ukens motetips er Angelica Blicks nye kolleksjon for Bik Bok. Jeg har gledet meg til samlingen hennes helt siden jeg fant ut om det, og var superbegeistret da klærne endelig kom ut i butikkene. Et av de fineste plaggene fra kolleksjonen er definitivt de med blå blomsterprint. Fargen og designet gir en veldig frisk sommer-look. Jeg er skikkelig inn for blått denne sesongen, og synes at kolleksjonen hennes leverer dette utmerket.

(@ANGELICABLICKS @XOXOTSUMI)

– Plaggene minner litt om enkelte australske klesskjeder, som Tiger Mist og Sabo Skirt, som man bare kan bestille via nettet, og nå som vi har lignende plagg her i Norge synes jeg at enhver jente burde utnytte sjansen til å skaffe seg noe av dette.

– Ulempen med kolleksjonen er at enkelte plagg er ganske overpriset til tross for at kvaliteten ikke er så bra. Dessuten er alle plaggene små i størrelsen, så man bør gå opp i en eller to størrelser for å passe antrekket.

Kobo

– Til deg som foretrekker elektronisk lesing fremfor bøker anbefaler jeg appen Kobo, som jeg mener er en av det beste som finnes. Det som er så bra med appen er at du kan importere alle dine favorittbøker i et elektronisk apparat. Du kan lese bøkene hvor du vil og når du vil uten å være avhengig av WiFi, noe som gjør det veldig tilgjengelig. Om du skal på reise eller nyte sommerværet ute i parken, har du et stort utvalg av bøker samlet på et sted der du bare kan velge og vrake. Veldig praktisk om du ikke har lyst i å drasse med deg 19 bøker rundt.

– Det jeg liker veldig godt er at Kobo holder styr på hvor lang tid du har brukt gjennomsnittlig på lesingen. Du kan markere dine favorittsitater, samtidig som det hjelper deg med å definere ord du har vansker med å forstå. I tillegg tilpasses bakgrunnen på skjermen etter når på dagen du leser. Du kan ha lys bakgrunn på dagen eller mørk bakgrunn som fremhever skriften på natten.

WALDO (WRC)

Waldo «Kobe’s Room (Truth Be Told)»

Dette er en av mine favorittlåter, fra den amerikanske 20-åringen Kamron Robinson, bedre kjent under artistnavnet Waldo. Låten «Kobe’s Room» fra albumet NSDE/OUTSDE er rett og slett flawless, og jeg kan ikke slutte å høre på den:

– Waldos album imponerer også, spesielt til å være en debut… og jaggu er det gratis. Sjekk ut

Flere tips og bilder fra Tsutsumi her!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer