Hopp til hovedinnhold

TIRSDAGSTIPS med Tsutsumi

730 X TSU-30 = <$  

Choo-choo! sier toget. Tsu-tsu, sier vi. For hvis det er noe som går på skinner, så er det Tsutsumi Hoangs ukentlige spalte Tirsdagstips her på 730 (<3).
Forrige uke hadde Tsu vært på ferie i LA, og kunne henrykt fortelle om gigantiske sandwicher og LA-rapperen iamsu! – denne uken er 18-åringen tilbake i Oslo (yay/booo!) og dette er hennes 3 favoritter akkurat nå:
1. Sandra Lyng Haugen – Don’t Care

(Se videoen + les mer her.)

Sandra Lyng Haugen gjorde et bomb comeback med sangen «Don’t Care»!  Låten er veldig fengende og gir meg en giggly følelse. Vet ikke hva jeg liker best av låta og musikkvideoen! Det er så tropisk og nydelig filmet i vakre LA-locations, og med et så sjarmerende par er umulig å hate. Jeg hadde mest sannsynlig fått Stockholm Syndromet selv om jeg ble satt i samme situasjon som Sandra her. Jeg mener, hvem hadde ikke gjort det? Martin Danielle er en freakin’ hunk!

2. CHEETOS

I løpet av min ferie i LA, ble jeg gjenforent med min #bae, Mr. Cheetos! Jeg digger Cheetos så mye at det har blitt en avhengighet! Norge bør gjøre en mer verdig innsats for å importere store kvanta av denne appetittvekkende himmelsk-lagde snacken til meg. Jeg mener, hva er ostepop? What is that crap? Det lukter freakings fjert… Jeg angrer på at jeg ikke smuglet med meg ENORME mengder Cheetos hjem til Oslo, men det ville sannsynligvis blitt politianmeldt. Jeg mener, jeg hadde sikkert stacket grenseløse poser med dem. Kanskje knust «XXXtra Flammin’ Hot Cheetos» i biter og sniffet det! Jeg hadde gjort Cheetos-spillet til det nye crack gamet. Jeg kunne ha startet mitt eget Cheetos-cartel på si… Pokker. *Angrer*. Hvis du ønsker å smake hvordan himmelen smelter i munn, kan du prøve å lete på eBay, hvis du ikke finner Cheetos i sjapper her hjemme. Jeg har faktisk noen sprø venner som handler sine snacks på eBay, det er jævlig rart hvis du spør meg, men hey; Det funker.

3. SOLBRILLER

Nå er våren her for fullt! Så, solfylte dager blir det forhåpentligvis mye av fremover. Jeg har vært kjempehypp på retro solbriller i det siste, og ikke minst sånne med knalle neonfarger eller med reflekterende speil. Briller generelt med kule rammer er jeg STOR fan av.  

Forrige ukes #TIRSDAGSTIPS → HER <3

Nyeste saker fra 730.no

Les mer