Hopp til hovedinnhold

TIRSDAGSTIPS med Tsutsumi

LILLE MISS SOLSTRÅLE I LA LA LAND (TSUTSUMI HOANG/730)

 
I forrige uke fikk vi knapt sove i frykt for at vår California-ferierende skribent Tsutsumi Hoang ikke skulle komme hjem igjen. 18-åringen er heldigvis trygt tilbake i Oslo nå, og her Tirsdagstips‘er hun om tre ferske favoritter fra oppholdet i LA.

1. IAMSU! «LET GO» FEAT. TANK

 

Under min fargerike (og sjukt morsomme) uke i Los Angeles var Cali-rapperen iamsu! på uendelig repeat. Låtene hans får magen til å krible og gatene i LA til å se ut som en musikkvideo. «Let Go» med Tank er fra nå av stemplet sangen som minner meg om sommerværet og palmetrærne i LA. «Hipster Girls» er også en skikkelig feelgood-sang. Du kan laste ned 24-åringens mixtapes her.
 
 
2. FAT SAL’S

 

Hvis du er sulten i LA og er usikker på om du vil spise kylling, biff, sandwich eller fries til middag, kan du ta turen til Fat Sal’s der du får alle godsakene kombinert i ett. Stedet er veldig hygienisk, moderne og dope til å være en fast food-sjappe, og servitørene er veldig hyggelige og kule. De drøyeste kaloribombene der skal visstnok inneholde over 1000 kalorier, så dette er fast food on point! På Fat Sal’s kan du også få en 1 meter lang sandwich som du setter sammen selv, og klarer du å spise den opp på 40 minutter får du den gratis + får sandwichen oppkalt etter deg. Ta deg turen dit om du kan, don’t mind the fat, det er virkelig verdt det!  
 
 
3. THE LAB ANTIMALL

 

Hipster child at heart? Eller bare jævlig keen på deilige hunks med kule bandtees og Herschel-backpacks? Da er The Lab Antimall stedet! The Lab Antimall er hipsterklister <, og det skjønner du fort når du ser at alle er kledd som om de er på Coachella. Interiøret er veldig særegent, og kule spisesteder ligger rett ved som Umami Burger, og såklart min elsk-butikk Urban Outfitters! Er du mer hypp på vintage, ligger det flere råkule bruktbutikker i området. Kult hengested for kule folk!  

   

Flere TIRSDAGSTIPS med Tsutsumi >>> her!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer