Hopp til hovedinnhold

TIRSDAGSTIPS med Tsutsumi

HVILKEN DAG ER DET I DAG? TIRSDAG, $EFF (TSUTSUMI HOANG)
Du har kanskje hørt The Secret-lydboken på repeat og sendt gjentatte beskjeder til universet om at dette er året ditt, men vi kaller det bare To-TSU-senogfjorten. Hvorfor? Fordi det seneste 730-tilskuddet Tsutsumi Hoang har så neste at det halve kunne vært nok. 
Via sin ukentlige spalte Tirsdagstips deler den kule 18-åringen fra Oslo sine flyktige favoritter med våre lesere, og her er Tsu sin topp 3 akkurat nå:

1. CHRISTOPHER

 

Han vet det ikke selv ennå, men danske Christopher er altså min framtidige ektemann. Denne pop-sjarmøren sliter neppe med å få enhver jente oppi senga med låtene sine, HVERTFALL ikke med hjelp av den seneste singelen «Crazy». Jeg gleder meg som en gal til hans nye album Told You So dropper!

 

2. CRUNCH N MUNCH BUTTERY TOFFEE / CARAMEL POPCORN

Ingenting slår en koselig filmkveld med venner og en gigantisk pakke med Crunch’n’Munch-popcorn! Crunch’n’Munch er en digg popcorn som er tre ganger større enn vanlig popcorn, og i tillegg har den en deilig fløtekaramell-glasur. Perfekt som filmgodis, spesielt for dem som foretrekker søtt fremfor salt. Du kjøpe det hos Yummy Heaven på Arkaden eller Løkka. Jeg har dyttet i meg disse godsakene non-stop de siste ukene, det er absolutt en favoritt!

3. THE WEEKND «DRUNK IN LOVE (REMIX)»

The Weeknd is killing it once again with this sexy track! Jeg hadde sett frem til å høre ham si «surf board», men bortsett fra at han utelot akkurat det er sangen veldig dope. Digger remixen, digger ham og digger tanken på at jeg skal se ham og Drake live på søndag! Starstruckeeeed! Body wave. Booty pop. Wall twerking.  Det blir bra!

Les mer