Tips: Supersøt svensk blogger

22. des 2010 kl. 00:00

Som alle vet er bloggejentene i Sverige lysår foran de norske. En av de største og mest anerkjente er frøken Kissie, som klokker inn noen millioner (svenske) kroner i året på å fortelle andre om sin travle hverdag.

Nå før høytiden er det spennende å se hvordan Kissie gjør seg klar til fest. Garantert julestemningsboost. <3

– Nu är jag hemma hos mami, ska prata om julklappar och sånt.. 😉 Skulle ju egentligen ha varit hos “C” och hans mamma igår och prata om hans jul men missade ju det 🙁 Känner mig som en dålig flickvän 🙁 Buhu… Men han förlåter nog mig när jag väljer ut en bra julklapp, tur hans tjej är tät så att säga.. 😉 Hehe..

– Föresten, jag ville vara fin “bara för att” och trots det är söndag idag så sminkade mig innan jag åkte till mami och satt i mina blåa, fina linser! 🙂  
– Gillar verkligen dom! Tycker ni jag passar i blåa linser?

Se også: Svenske Kenza: Bjutiful (og kul) bloggbabe Noen av de norske, dyktige bloggeprinsessene holder seff også superkoken.

Marie Amanda: – Jeg vet hva venninnene mine fikk for å suge folk