Hopp til hovedinnhold
Hkeem (Sony)

Topp 9 norske sanger som kom i dag

God valentinsdag!

Og ikke minst god norsk musikkdag.

Her er et utvalgt av de mange nye slippene fra norske artister innen flere sjangere.

Hkeem «Para»

I fjor høst kom debutalbumet til «Fy faen»-stjernen. Denne nye singelen til multitalentet fra Stovner er egentlig ikke ny. Det er en låt han lenge har gjort live, og basert på responsen fra folket måtte den utgis. På tide! Temaet til Hkeem er veien fram til stjernestatus. Produsert av danske Nicki Pooyandeh.

 

Kvelertak «Fanden ta dette hull!»

Endelig er albumet Splid her, spilt inn i Salem, Massachusetts hos Kurt Ballou fra nådeløse Converge. Her får du en en seig banger med solid tittel.

 

MIO x Nick Strand «Promise»

Hunken kjent fra Broiler er også godt kjent fra kommentarfeltet til 730s Instagram. (Vi elsker deg, Mikkel!) Her får vi tvilende hjertesorg fra MIO med Niklas Strandbråten alias Nick Strand, tidligere kjent fra Seeb – med hjelp fra Smaaland.

 

Staysman & Lazz med Jaa9 «Volvo & Viagara»

Hadde du sittet på med denne gjengen? OnklP teamet opp med Katastrofe, så da passer det bra at Jaa9 legger kølla på bordet med Staysman & Lazz. Lillehammer-veteranen popper legemiddelet mot mannlig erektil dysfunksjon og rapper at han «driter med stå» 😂 Smaaland er jaggu med her også.

 

Sei Selina «R.I.P. in Real Life»

Debuten fra 2018 var ikke snau. Singer-songwriter-en fra Oslo hyllet «unge som mangler et skjold, men som ble født med et sverd». Nå er Unge Sei alias Selina Ekra Sei tilbake, denne gangen på en svevende, clubby pop-vibe. Rest in peace irl. Produsert av Sandefjords Bård Bonsaksen og LIPA-alumni Sivert Hjeltnes Hagtvet.

 

Ka2 «Smelter»

La hjerte ditt smelte på kjærlighetsdagen via duoen til Sonny Alven og Didrik Thulin. Den røde tråden her er å kjenne seg så svak at man ikke strekker til, samtidig som man holder en sterk fasade. Men på innsiden raser det en fortvilet storm… Uansett, det har blitt en søt, bergensk poplåt.

 

Carina Dahl «Få mæ hjæm»

Tenk å få med seg Carina Dahl hjem 🔥 Her byr den råflotte trønderprinsessen på skamløs country-europop med drop – og synger at hun aldri lærer <3 I ublu musikalsk regi ved Ketil Schei. Fun fact: Chris Medina er kreditert som låtskriver.

 

Chris Abolade « SOS MAYDAY»

I forrige måned disket Oslo-rapperen/sangeren opp med uvasket edelsten. Nå får vi et svulstig nødrops-anthem med Pluto («HALLO») på beaten.

 

ProllyNah «All In»

I sommer ble det et ærlig slipp. Nå går Thomas Reinkjøp fra Sola alias ProllyNah «All In» med oppriktig hjertesorg på en hypnotiserende beat fra arbeidsnarkomane Pluto 💫

 

Kald Flamme «Bli her»

Den ikke så kalde feriekongen vil denne gangen helst chille, med en kald Peroni-ni-ni-ni (suser forbi-bi-bi-bi). Nedpå og sommerlig produsert av… Pluto! <3

 

Thea Gudmundsen «Visne roser»

Breakup-anthem på valentinsdagen! Men til tross for knust hjerte holder bloggeren fra Stavanger hodet hevet med Nonstop Music.

 

Kapteinen «Danse du fortsatt»

Vi avslutter med et av dagens fineste norske slipp. Selv om det er alle hjerters dag, finnes det fortsatt mye hjertesorg. Dog med håp? Rogaland-Kapteinen alias wonderboy Kjell Øverland har produsert selv, mens hele Norges Julie Bergan har vært med å skrive. Resultatet er en lekker sviske.

Se også:

9 gode grunner til å være singel på valentinsdagen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer