Hopp til hovedinnhold
NÅR DICKPICEN ER LIT (SKJERMBILDE)

Tinder-anthem via gladjenter fra Trøndelag – se video

NÅR DICKPICEN ER LIT (SKJERMBILDE)

«Hvem skal elske meg, Tinder?» spør Trøndelags svar på Destiny’s Child seg. De tre jentene i Aries (som alle er født på samme sykehus, i samme uke og deler stjernetegn) er klar med oppfølgeren til «Earthshakes».

I pressemeldingen skriver trioen at «Love Me Tinder» er en partylåt som tok utgangspunkt i Elvis’ legendariske «Love Me Tender». Videoen er laget av Joakim Kleven, som også kokte sammen trekløverets forrige snutt.

Se skamløs saksofon og Tinder-hunks akkompagnert av vår generasjons kjenningsmelodi:

Hei Aries! Hvordan går det?

– Hei 730 <3 Vi har det sinnsykt bra! For livets glade jenter går solen aldri ned vet du 🙂

Hva har hendt siden vi pratet sist?

– Siden sist har vi jobbet mye i studio, skrevet tekster, reist rundt omkring, spilt inn video og generelt hustla ræva av oss!

«Love Me Tinder» har et veldig 2017-preg og det er et godt ordspill. Hva er den beste/verste Tinder-opplevelsen dere har hatt?

– Herregud, kommer ikke på en eneste god Tinder-erfaring. Stikkord på det motsatt derimot – slappe dickpics, trusetyver og SadoPer… Folk har serr sett litt for mye Fifty Shades ass. Så nå satser vi på our Big Break, så vi får innpass hos den eksklusive Tinder-klubben.NÅR HAN SENDER SLAPPE DICKPICS (SKJERMBILDE)


Hva skal til for at dere sveiper noen til høyre?

– At de har gitt en Superlike 😉

… og hvem sveiper dere til venstre?

– Alle med bilde fra topptur, smilende ved en tiger, baris-speilselfie med et «sexy» blikk og de med litt for mye uinteressant info om seg selv. Dype quotes er også nono 🙁

Skjedde det noe kult under videoinnspilling?

– Hehe, hva skal man si. Mye folk, lite klær og en vær-maske. Hva skjedde ikke. Fun fact – fikk låne den italienske Borgani-saksofonen til Bjørn Røstad som spiller i sambandet til Åge Aleksandersen. Vi er nå blitt bestevenner <3 #AriestilRoyalArberthall

P.S.: Hvem er video-hunkene?

– Det er Robert Johansen, Isak Noor og Jesper Kristiansen. Fant de på Tinder. En av dem er SadoPer. Neida.. Joda.. Neida.

Se også: ♫ Ristende videopremiere fra Trøndelags svar på Destiny’s Child?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer