Tinashe er tørst – se video

3. feb 2016 kl. 00:00

A photo posted by TINASHE (@tinashenow) on


Ifølge Tinashe Jørgensen Kachingwe så er bildene hun tok for Playboy ikke like heite som shooten for neste nummer av Complex.


Se bildene og video nedenfor.


Den Los Angeles-baserte 22-åringen forteller bladet at Joyride, oppfølgeren til debuten Aquarius, har gått fra 95 % til 80 % ferdig. Kanskje fordi ingen av platens tre første singler
– «Player» feat. Chris Brown (se videoen) «Party Favors» feat. Young Thug (se videoen) og «Vulnerable» feat. Travi$ Scott – har nådd Billboard Hot 100.


Singer-songwriter-en har dog stor tro på albumet, og mener hun har steppet opp og blitt mer moden. Tinashe røper også at alt hun synger om ikke nødvendigvis handler om henne.


– Jeg har alltid klart å fortelle historier som låtskriver, og som artist så har du lov til å skape historier som ikke er så nøyaktig som livet ditt. Jeg kan ta historier som vennene mine har vært gjennom, ting jeg har sett, fortellinger jeg har hørt, og forteller dem videre.


Hør Tinashes nye singel «Ride of Your Life» hvor hun teamer opp med produsent Metro Boomin, og se bilder og video fra shooten nedenfor:

JA (SARAH MCCOLGAN/COMPLEX)


Se video fra shooten:

 
Se også: Tinashe forteller 730 hva puppene sine heter