Hopp til hovedinnhold
TRIOEN I TILFELDIG REKKEFØLGE (DFA)

Tilbake på ekte: The Rapture

TRIOEN I TILFELDIG REKKEFØLGE (DFA)

Etter en grei lang pause, har The Rapture omsider rundet hjørnet, og det med sitt tredje og ganske høy fem-verdige studioalbum The Grace of Your Love.

I kjølvannet av amerikanernes forrige album Pieces of the People We Love tilbake i 2006, pakket nemlig vokalist Luke Jenner sekken og forlot bandet i ren frustrasjon. Angivelig på grunn av en konflikt med daværende bassist Mattie Safer, (og muligens også i sorg etter morens selvmord).

Apropos rockebeef: – Kings of Leon burde oppløses!

Jenner kom imidlertid tilbake kort tid etter, hvorpå det var Mattie Safer som stod for sekkepakkingen, og det for godt. Til bandets store gullmedalje, ettersom de nå sitter igjen med elleve sylskarpe låter, deriblant skivas første singel «How Deep is Your Love»:


Last ned og hør singelen og hele albumet her:


(Vi synes dog deler av albumet til tider minner svært mye om flere av Yeasayers låter, men når fasiten/hele Norge og VG-prins/enfant terrible Thomas Talseth sier at det ikke stemmer, så gjør det vel ikke det. Men Yeasayers «Rome» og Raptures «I Miss You» ligner, just sayin’.)

Og ja, det var The Rapture som hadde den lollete låten «No Sex for Ben» tilbake i 2008, men det var i den perioden vokalist og overhode Jenner var på ferie, seff:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer