Hopp til hovedinnhold
2015 #TBT <3 (SONY MUSIC)

Tilbake i rampelyset? Filmaktuelle Harry Styles pryder tre magasinforsider ♥

2015 #TBT <3 (SONY MUSIC)

Da Harry Styles i går postet tre kritthvite bilder på Instagram ble det kjapt kaos i One Direction-leiren til 730. Skal han starte på nytt? Var bildene et symbol på et blankt lerret, eller var bare noe fjas for å plage oss? 

One Direction-medlemmet har aldri vært særlig aktiv på Instagram, og poster aldri selfies. De seneste månedene har Harry tilbragt på settet til Chrisopher Nolan-krigsdramaet Dunkirk, og med store roller kommer også promo. Det er kanskje derfor han nå kryper sakte men sikkert tilbake til offentligheten, og røsker liv i Instagram-kontoen sin til samme tid?

Etter planene skal One Direction gjenforenes om et års tid, men om dét skjer kommer an på hvor bra det går med solokarrierene vil tiden vise. 
 
Alle One Direction-medlemmene pusler med sitt om dagen, og foruten spillefilmdebuten skal også et soloalbum være på vei fra Harry. For noen minutter siden postet 22-åringen hele tre Another Man-forsider på Instagram, som blant annet røper at godgutten intervjues av Paul McCartney og Chelsea Handler. Høst- og vinterutgaven av magasinet kommer for salg allerede 29. september, og blir det første intervjuet Harry har gjort på leeeeenge. Det er også en av veldig få ganger vi ser Styles prate med presse uten resten av gjengen i 1D. 

Det nederste coveret er kanskje noe á la rollen hans i Dunkirk (med med skinn-choker…), mens det øverste en ung Mick Jagger? Se de tre vidt forskjellige forsidene nedenfor og tolk selv. 

#mcm

Et bilde publisert av 730.no (@730no)

#mcm

Et bilde publisert av 730.no (@730no)

#mcm

Et bilde publisert av 730.no (@730no)


Reaksjonene kom kjapt via Twitter. 


Se også: Harry med kort hår + snikbilder fra filminnspillingen

Les mer