Hopp til hovedinnhold

Til Norge for første (og siste?) gang

STEK JULEN INN MED DISSE TRE I DESEMBER (UMG/MINISTRY OF SOUND)

 
Hold på stekespaden! Teoriene på konspirasjonsgatene har nådd nye høyder den siste uken, etter at tre uforklarelige, utenomjordiske symboler plutselig dukket opp en rekke steder rundt omkring i Oslo. Noen vil nok bli skuffet, men folk flest bør bli sjeleglade for at dette var et varsko om celebert besøk fra Sverige, og ikke fra en annen planet. 22. desember gjør nemlig partysvenskene Steve Angello, Sebastian Ingrosso og Axwell alias mektige Swedish House Mafia inntog på Telenor Arena i Bærum, som en del av deres mye omtalte One Last Tour-turné. Trioen annonserte som kjent tidligere i sommer at de skal legge opp som SHM, og heller fokusere på sine respektive solokarrier som noen av dagens kommersielle dansemusikks mest etterspurte produsenter og DJ’s.
– We want to thank every single one of you that came with us on this journey. We came, we raved, we loved, het det i den fanhjerteknusende pressemeldingen via en tydelig rørt Axwell, Steve og Sebastian.
 
22. oktober slipper gutta sitt nye album Until Now som også er turnéens offisielle «soundtrack».
 
– Dette har vi jobbet med i over to år og vi er veldig glade over å kunne offentliggjøre at Swedish House Mafia gjester Norge i desember med One Last Tour. Dette blir faktisk deres aller siste konsert i Europa på avskjedsturnéen deres som starter i Dubai, og som har fått housefans fra hele verden til å gå mann av huse for å sikre seg billetter, sier arrangør Peer Osmundsvaag hos Atomic.
 
– Swedish House Mafia er enormt etterspurt og vi var heldige som klarte å
få til et show på slutten av turnéen. Det kommer garantert til å bli
helt legendarisk. Julaften og nyttårsaften på forskudd for alle fans.
Det er bare plass til 22.000 i Telenor Arena, men om ti år er jeg helt
sikker på at det er minst 50.000 som vil hevde at de «var der».
 
Hør stekesoldatenes seneste, John Martin-gjestede singel «Don’t You Worry Child» her:
 

Låta som startet alt. «One (Your Name)» med Pharrell Williams på hooket:

Billettsalget starter hos Billettservice den 28. september kl 10.00. Vær der eller vær rektangulær (OBS: Blir nok utsolgt fortere enn du får sagt tjena!)
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer