Hopp til hovedinnhold
Alle hater Chris ute nå! (Instagram/chrisbolade)

Chris Abolade til 730.no: – Jeg fikk angstanfall midt på Karl Johan

Chris Albert Ofori Abolade alias Chris Abolade er gjest i podcasten til 730.no❣️

Chris (født i 93) er aktuell med den audovisuelle skiva Alle hater Chris.

I ukens episode tar programleder Mathilde Ullum en veldig hyggelig – og åpen – prat med Oslo-talentet om det nye albumet, bryllupet, sorg, den mest berømte personen han har møtt og hva slags forventninger han har til seg selv. 

Chris debuterte som artist i 2017. Før dette jobbet han som fotograf for en haug av favorittartistene dine. I tillegg til å studere på Westerdals aka Høyskolen i Kristiania. I dag har han etablert seg som et dynamisk multitalent som ikke er redd for å prøve nye ting. Chris mimrer tilbake til dagene på Ellingsrudåsen, hvor han først ble introdusert til artistkollega og tjommi Jonas Beynoub. 

–  Jeg har alltid heiet på han. Jeg husker at han rappa i blokka, i trappoppgangen mens jeg drev på med idrett. 

De unge gateflammene teamer dessverre ikke opp på Chris sitt nye album, men kanskje vi får en bonuslåt på tampen? I mellomtiden kan vi nyte den energiske låten «STUNT»

 

Se også: Tb via idylliske Ellingsrudåsen i Oslo

Chris kan også dele at det ikke alltid var like lett å holde balanse i en nye situasjoner. 

– Jeg husker jeg fikk et angstanfall på en benk midt på Karl Johan. Jeg fada ut og falt om på grunn av alt stresset.  

Heldigvis er Chris fast bestemt på at dette ikke skal skje igjen. 

– Man må alltid jobbe med seg selv, men jeg tror jeg tror jeg har altfor mange erfaringer nå til å havne på et slikt sted igjen. Jeg er ikke så redd for det. 

Amara og Chris Abolade (Rolig/Warner)

Amara og Chris Abolade (Rolig/Warner)

Chris forteller også om hvordan han først begynte å leke med beats under en ikonisk turné. 

– Jeg var fotograf på Nico & Vinz sin turné i L.A. Jeg våknet tidlig en dag og laget en låt på kødd med produsenten. Etterhvert sto alle opp en etter en, og jeg fikk høre at jeg burde fortsette når vi kommer hjem til Norge. 

Chris er i særdeles godt selskap om dagen med en rekke artister som fortsetter å sette Oslo og Norge på kartet.

– Det er mange ekstremt flinke folk om dagen. Oslo er en veldig spennende by. Folk tørr mer. Folk er litt mer åpne, de gunner på og nivået er veldig høyt. Og det gjelder for så vidt alt; Musikk, skuespill, podkaster, matlaging og restauranter. Jeg føler vi nærmer oss det nivået København og Stockholm har vært på ganske lenge nå. 

Hør hele episoden og Q&A nedenfor.

Du finner podcasten til 730.no hvor enn du lytter til podcast – helt gratis.

Se også: Sophie Elise til 730.no: – Når noen er en stor del av ditt liv i så mange år så er det jo klart man savner dem

Les mer