TikTok-favoritt til Paradise Hotel Norge: Her er årets cast!

25. feb 2020 kl. 11:28

Blir det kuleslipp i 2020? Her er tre av årets deltagere (Roy Darvik/Viaplay)

Hvem av disse blir din neste favorittblogger?

I dag presenterer TV3 hele godgjengen som skal være med i den tolvte sesongen av Paradise Hotel Norge.

Noen av dem har trolig en lys fremtid som artist, kjeltring eller ambassadør for tannbleking, men én av årets deltagere er allerede stjerne – på TikTok.

Okay, «stjerne» er kanskje å ta i litt hardt, men han har flere følgere enn de fleste.

Karl Fredrik Førli fra Larvik er rå til å skate, men det er først og fremst humor som gjør ham populær på nettet.

20-åringen har over 115 000 følgere på TikTok, og totalt har han fått over 4,6 millioner likes via appen. Han har også rolige 51 000 følgere på Instagram. Vi gratulerer.

 

@kfseee😂♬ Ransom – Lil Tecca

Karl Fredrik Førli og Yasmine San Miguel ble annonsert for en stund tilbake, men i dag ble altså hele casten som starter sesongen offentliggjort. 

Et Instagram-bilde sier mer enn tusen ord, så her er noen av de nyeste innleggene fra årets bukett.

(Bio-tekster via Viaplay.)

Sania Smestad (21) fra Strømmen:

View this post on Instagram

Find your own way

A post shared by S A N I A S M E S T A D (@lasania.aa) on

Sania er en sjarmerende og pratsom jente som bor på Strømmen. Hun kommer fra en kvinnedominert familie, og ser på seg selv som en meget sterk kvinne. Kjønn har ingenting å si når det kommer til kjærlighetslivet, Sania er like interessert i både gutter og jenter, og åpent kaller hun seg selv for en “f***girl”.

Karl Fredrik Førli (20) fra Larvik:

View this post on Instagram

A post shared by Karl Fredrik Førli (@karlfredrikf) on

Skating er livet for Karl, og hobbyen har gjort ham til stjerne i hjembyen, og kjendis på Tik-Tok. Han er vant til oppmerksomhet, men tar det hele med stor ro. Nå håper han at han også vil oppnå stjernestatus på hotellet.

Yasmine San Miguel (21) fra Fredrikstad

View this post on Instagram

Såå gårdsdagen var gøy da

A post shared by YASMINE SAN MIGUEL (@yasminesanmiguel) on

Yasmine er en glad og utadvendt jente som utstråler positiv energi. Hun er født i Frankrike med fransk mor og spansk far, og flyttet til Norge i 10-årsalderen. Yasmine er selvsikker, åpen og imøtekommende.

Ida Johansen Aaserud (20) fra Gran:

View this post on Instagram

felt cute

A post shared by IDA JOHANSEN AASERUD (@iidajohansen) on

Bil og øyevipper står høyt oppe på lista over interesser for Ida. Hun droppet ut fra VGS for å bli vippetekniker. Nå drømmer hun om å bli Insta-kjendis og tjene seg rik på det. Det hender at hun tar med seg gutter hjem fra byen, men ikke for å ha sex – bare for å kose. Kos er nemlig viktig for Ida.

Emil Wille Gramstad (20) fra Sandnes:

View this post on Instagram

Savne leir🇳🇴 lol jk

A post shared by Emil Wille Gramstad (@emilwille) on

Sjarmøren Emil er over gjennomsnittet opptatt av hårprodukter og liker å pynte seg. Han mener selv at han kan være litt arrogant, men har også en stor porsjon humor som skaper en balanse.

Axel Nicolai Kleivane (20) fra Oslo:

View this post on Instagram

Perempuan dan matahari

A post shared by Axel Nicolai Kleivane (@axelkleivane) on

Vestkantgutten Axel setter stor pris på både sport og guttastemning. Glad i å flørte, men har aldri vært i et ordentlig forhold. Han er vant til å få det som han vil, og vil antageligvis prøve å ta lederrollen på hotellet.

Martin Heier (21) fra Gran:

View this post on Instagram

🦍

A post shared by Martin Heier (@martin_heier) on

Martin er flymekaniker og blir sett på som en ordenlig moroklump. Selv mener han at han er et naturlig midtpunkt i gjengen på grunn av hans fantastiske humør og humor. Begge deler kommer han selvsagt også til å benytte seg av inne på Paradise Hotel.

Hanna Holterman Semb (21) fra Tromsø:

View this post on Instagram

Avslutte helga med en klein bicepspose🤪💪🏽 Reklame // @icaniwill 15% med rabattkoden «HSEMB15» #iciw #icaniwill – – – – – – – – – – #girlswholift #girlsfitnessmotivation #fitspo #workoutmotivation #workoutroutine #fitnessfun #bicepsworkout #pose #ad #bodytransformation #bodypositive #eatclean

A post shared by HANNA HOLTERMANN SEMB (@hannaasemb) on

Årets nordnorske bidrag i startcasten er Hanna, som tidligere har vært aktiv alpinist. Hun ga seg imidlertid for et par år siden, da interessen for fest og gutter tok over. Hanna er glad i oppmerksomhet, og har antageligvis mer selvinnsikt enn gjennomsnittsdeltageren i Paradise Hotel.

Jenny Hagen (22) fra Bergen:

View this post on Instagram

Samarbeid @vendelaofficial🌱 Jeg er super fornøyd med ‘Vendela Instant Glow’💫Prøv den du også ved å trykke på link i bio. Alt du må betale er frakt✨ #beauty#vendelaglow#skincare#hudpleie#vendelainstantglow

A post shared by Jenny Hagen (@jennynhagen) on

 

Jenny er en flørtete jente som er vant til å ha gutta rundt lillefingeren. Selv spiller hun på følelser, og det er ikke et problem å manipulere guttene for å få det som hun vil. Selvtilliten er på topp, og bergenseren elsker å være midtpunkt.

Tobias Tehrani (22) fra Fredrikstad:

View this post on Instagram

💃🏽

A post shared by Tobias Tehrani (@tobias.tehrani) on

Tobias er opptatt av fysisk aktivitet, og har spilt fotball på et relativt høyt nivå. Han jobber som gymlærer og personlig trener, og er vant til at jentene faller som fluer for ham. Det har ført til at han ofte havner i konflikter på grunn av jenter. Selvsagt helt uforskyldt ifølge ham selv.

 

Even Langås Kvam (21) fra Orkdal  har lukket Instagram, men heldigvis (?) åpen VSCO-konto. Sjekk den ut her.

Livsnyteren Even er særdeles opptatt av damer. Han tar godt vare på sitt eget utseende, slik at damene ikke mister lysten på ham, sier Even selv. Å ligge seg til topps mener han er fornuftig, både som gjest på Paradise Hotel og generelt i livet.

Paradise Hotel Norge sesong 12 starter 9. mars. 

Se også: Vil ikke være et forbilde? Vi møtte Jenny Huse (18) i Oslo